Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pozyczka

Czy można wziąć na raz 3 pożyczki?

Polecane posty

Gość pozyczka

Są w internecie strony, które pożyczają pieniądze, pierwsza pożyczka jest za darmo, ale niestety za 1 razem można pożyczyć max 500 zł. Czy mogłabym wziąć 3 pożyczki na 3 różnych stronach? Oni by się nie dowiedzieli o tym?

Gość Szmatyszmatyyy
Na vivus masz 1200 za pierwszym razem

Gość pozyczka
Tak, ale i tak potrzebuję więcej niż 1200. Powiedzcie czy można wziąć kilka pożyczek na różnych stronach i będzie OK?

Gość dobry zwyczaj nie pożyczaj
a nie lepiej odłożyć kasę i wtedy sobie kupić coś. Ja w życiu nie brałam pożyczki i nie wezmę, wolę trochę poczekać i wtedy kupić. Tobie radzę to samo.

Gość oczywiście ze można
Oczywiście można wziąć nawet 4 !!! Szkoda tylko, że po takiej pożyczce i naliczonych odsetkach nie wiesz jak się nazywasz :( Mój kuzyn powiesił się z tego powodu. ODRADZAM !

Gość pozyczka
Do tej osoby poniżej: tylko, że strony pożyczające pieniądze za pierwszym razem pożyczają bez odsetek. Odsetki są już za kolejne pożyczki.

Gość Aghatka1989
W VIA SMS zawsze biorę i tam masz takie 3 progi dostepności. za pierwszym razem dostaniesz max 500 zł., za drugim i trzecim już możesz dostać 1000 zł, a od czwartego razu 2000. Te pożyczki masz dostępne na max 30 dni. Chwilówki nie wrzucają do BIKu, wiec nie sądzę zeby miały jakis przepływ informacji miedzy sobą. Ogólnie to pamietaj, żeby wybrac dobrą i polecana firme. ja zaufałam VIA SMS i nigdy nie miałam z nimi żadnych problemów.

Gość kiejra
Zgadza się, jeżeli spłacasz w terminie to następne pożyczki możesz wziąć na większa sumę. Ja tez korzystam w sytuacjach podbramkowych z Via SMS. A ostatnio nawet dzięki nim zarobiłam. Znajoma potrzebowała trochę pieniążków i poleciłam jej usługi firmy. Ona skorzystała, bo dostała pożyczkę, a ja za polecenie zarobiłam 50zł.

Gość mulenna
A jakie wymagania stawia ta firma przy pożyczce? Jakieś zaświadczenia czy skany dowodów?

Gość Dagamara
Może w trzech firmach tak, ale wydaje mi się, że w jednej raczej nie. Ja brałam przez VIA SMS i do tej pory mam taki limit 2000 zł. Więc im wiecej beirzesz tym mozezsz wiecej wziac i mozesz miec jedna chwilówkę, ale wieksza

Gość gość
masz tu stronę z wykazem firm pożyczających złóż kilka wniosków na tej stronie i dostaniesz pozyczki nie istotne że skladasz na tej samej stronie bo wnioski ida do innych firm oto link http://zcdf.info/pozyczkipozabankowe.php

Gość Maciej Stępień
Witam, dziękuję za polecenie. ViaSMS.pl to firma, która wychodzi na przeciw klientom, którzy potrzebują krótkoterminowej pomocy finansowej. Nasza umowa została stworzona bardzo przejrzyście, bez haczyków, aby nie wprowadzać klienta w błąd i walczyć z mylną opinią o pożyczkach krótkoterminowych. Dostępna jest ona na naszej stronie internetowej. To, czym również wyrózniamy się na rynku, to jedne z najniższych opłat. Aby je sprawdzić, zapraszam na naszą stronę internetową i zachęcam do skorzystania z dostępnych suwaków służących obliczaniu opłat zgodnie z ilością dni, na jaką życzą sobie Państwo uzyskać pieniądze. Dodatkowo, pieniądze otrzymają Państwo możliwie jak najszybciej (nawet do 15 minut), a formalności ograniczyliśmy do minimum. Aby wziąć pożyczkę, wystarczy konto w polskim banku oraz telefon komórkowy. Istnieje u nas również opcja, dzięki, której za zaproszonego znajomego biorącego u nas pożyczkę wypłacimy Tobie 50 zł. Więcej informacji na naszej stronie internetowej. W razie jakichkolwiek pytań, służę pomocą, a także zachęcam do odwiedzenia naszej strony internetowej, gdzie w podanych godzinach można porozmawiać z naszym konsultantem na czacie oraz znaleźć wszelkie niezbędne informacje. Pozdrawiam, Maciej Stępień Online Ekspert ViaSMS

Gość bumpo
ja mam pożyczki w bankach, taka praca, a dodatkowo jak potrzebuje szybkiej gotówki to dobieram w firmie Lendon.pl.Brałem już kilka razy i problemów żadnych nie było.

Gość Alicja33e
Podpytaj jeszcze tutaj http://www.comperia.pl/forum , ale z tego co się orentuje to chyba nie ma takiej możliwości., Chyba że wszystkie 3 chcesz zaciągnąć w jakimś parabanku.

Gość nikola_y
Ja wzięłam dwie pożyczki jedną w Wonga, ale nie byłam zadowolona, a druga http://szybkigrosz.pl/ wszystko przebiegło bez tych formalności szybko pieniądze były na koncie. Mam też komornika na karku, ale jak brałam tą pożyczkę to nic nie przeszkadzało.

Gość gość
Lubię niespodziewane wycieczki, lecz nie zawsze mam na nie pieniądze. Wtedy przydają się chwilówki. Lubię takie na telefon, żeby nie wychodzić z domu :P Mam sprawdzoną ofertę. Proszę link gotowkanatelefon ( zadzwon na nr 534508792) 15 minut i wszystko załatwione

Gość gość
Polecam szczerze strone www.nastepnapozyczka.pl szybko sprawnie i bez zbednych formalnosci!