Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oliveczka28

Gdzie są normalni i wartościowi faceci?

Polecane posty

Gość oliveczka28

Mam 28 lat. Mój zakończony niedawno związek trwał rok...On miał być tym jedynym. Po pierwszej euforii, szybkich deklaracjach, planach o ślubie i dzieciach z jego strony coś zaczęło się psuć, przestał mnie szanować, poniżał mnie, potem dowiedziałam się o jego zdradach. Na odchodne usłyszałam, że mam poglądy jak dewotka, bo on mnie nie zdradzał, tylko uprawiał z innymi seks, poza tym miał dość tego mojego domu, gotowania, opieki, czułości...Powoli się podnoszę, liżę rany, problem w tym, że straciłam zaufanie do facetów. Chciałabym z kimś być, stworzyć spokojny, stabilny związek, wyszalałam się już i jestem gotowa na coś poważnego. Nie mam pojęcia, gdzie znaleźć uczciwego, porządnego faceta, który dzieliłby moje podejście do życia, wartości, chciałby ze mną coś trwałego zbudować. Nie wiem czy w tym wieku znajdę jeszcze kogoś takiego?

Gość dsfwesv
Chciałabym z kimś być, stworzyć spokojny, stabilny związek, wyszalałam się już i jestem gotowa na coś poważnego. cccccccccccccc Większość z was tak robi przez co Ci wartościowi faceci, którzy zostają sami przyzwyczajają się do życia w pojedynkę. i nie chcą takiej co się "wyszalała" z innymi różnymi kolesiami.

Gość ciekawe to bardzo
wyseksiła sie z innymi i teraz chce porzadnego :O

Gość oliveczka28
Wczesniej bylam 6 letnim zwiazku, rozpadl sie, bo ja chcialam wlasnie stabilizacji a on jeszcze nie. Potem 1,5 roku sama. Wyszalam sie pod wzgledem imprez, chodzenia na piwo, tanczenia, podrozowania, o to mi chodzilo.

Gość jdkjkldjksjklsjd
what? chcesz z faceta zrobić pantoflarza? znudziły się podróże , tańce i imprezy? to co będziecie robić ? oglądać najnowsze odcinki prawdziwych historii i przewidywać co będzie w następnych odcinkach?

Gość cvbfgtn
jdkjkldjksjklsjd what? chcesz z faceta zrobić pantoflarza? znudziły się podróże , tańce i imprezy? to co będziecie robić ? oglądać najnowsze odcinki prawdziwych historii i przewidywać co będzie w następnych odcinkach? fffffffff Myślenie kobiety XXI wieku na temat porządnego faceta :P Dlatego właśnie każda leci na ruchacza i tyle kobiet jest porzucanych z dzieckiem.

Gość Mieczyslaw 31
Ja jestem mało wartościowy bo zarabiam 810 zł miesięcznie ale za 4 lata to się zmieni

Gość oliveczka28
Nie chodzi mi o pantoflarza, chodzi mi o spokojny, stabilny związek, wspólne spędzanie wolnego czasu, wspólne wyjścia, plany. Nie twierdzę, że facet ma mi we wszystkim przytakiwać.

Gość w czasie gdy Ty się zabawiałaś
z ruchzczami ten wartościowy facet cały czas był sam i do bycia samemu się przyzwyczaił i teraz nie chce się wiązać.

Nie popadajcie w skrajności, najcześciej ci "dobrzy" są najgorsi :) muszę mieć kobiete żeby leczyć swoje kompleksy Poza tym to chore jak ktoś widzi tylko "dobrych" i ruchaczy. Ja zawsze miałam gdzieś te płaczliwe cipyy i teraz mam normalnego faceta a nie jakąś ciote

natomiast odpowiedź na pytanie - są zajęci tudzież chwilowo wolni bo to towar z najwyższej półki :p nie to co tutaj ci porządni z kafe bo seksu nie uprawiali :D

Gość zepsute cielsko
i tak was wszystkich zjedza robale ;P :P

prwiki nie popadajcie w skrajności bo to żałosne. Nie macie jak swojego nieudacznictwa usprawiedliwiać? Normalni faceci jakoś się nie użalają i wszyscy są zadowoleni, tylko tutaj się jakaś zgraja cip zebrała... i wy sie meżczyznami nazywacie? Chyba tylko w metryce tak macie napisane

Gość uroda bardzo szybko mija
uroda bardzo szybko mija moze trwa 5 do 10 lat i co wtedy?

Gość KAZDY z WAS ZBRZYDNIE ..
KAZDY Z WAS ZBRZYDNIE ZESTARZJE sie i co wtedy?

Gość Jak niby taki facet ma być
od dawna zajęty skoro wy takich za młodu nie chcecie? "Chciałabym z kimś być, stworzyć spokojny, stabilny związek" - wy tego za młodu nie chcecie tylko max emocji więc to chyba logiczne, że większość takich facetów nie będzie miało doświadczenia.

Gość paranoix
ci wartościowi albo szukają dziewic, albo chcą kogoś poznać naprawdę bardzo dobrze, czasem w ciągu kilku lat aby chcieć sie angażować. Nie znajdziesz ich na rozbieranych imprezach, dyskotekach pełnych lachociągów ani w internecie. A taki przeciętniak, nauczony, że każda mu daje, no to niby czemu sie trzymać jednej dziury? Dajecie bez ograniczeń,no to i macie takich "mężczyzn"

Gość 34632
Cara Delevingne cccccccccccccccc Kto się tu użala kobietko? To co jest pisane to tylko słowa prawdy a prawda jest taka, że wy dojrzałych, spokojnych stabilnych związków w młodości nie chcecie. Najczęściej spotykacie się z jakimiś bawidamkami czy cholera wie jak takich nazwać a dopiero w pewnym wieku zmienia wam się myślenie o facetach i nagle ten spokojny, dojrzały i odpowiedzialny facet z zasadami nie jest nudziarzem czy cipą a normalnym wartościowym facetem w waszych oczach.

Gość gdzie ich spotkac????????????
A GDZIE SPOTKAC wartosciowego faceta? w jakich mijscach???

Gość A dlaczego nie chcecie takich
normalnych i wartościowych facetów wcześniej niż przed 25+ ?

Gość wartosciowi :(
chyba juz wymarli..

Gość wartosciowi :(
chyba juz wymarli..

Gość gdzie oni laza ???????????????
no wlasnie gdzie spotkac takich gdzie oni laza

skoro wad nie chcą to wasz problem :p i coś z wami nie tak. Emocje są bardzo ważne, nie wyobrażam sobie życia bez nich, ale czy to przekreśla możliwść stałego spokojnego związku? Nie sądze. Po prostu nie macie tej ułańskiej fantazji o innych defektach mówić tu nie bede bo każdy ma inny

Gość prawda o facetach.............
tak naprawde facet staje sie mezczyzna majacym cos w glowie okolo 33 roku zycia ,a wczesniej to dzieciaki jeszcze ..taka prawda

o pedofilach, mordercach i gwałcicielach sąsiedzi też mowią że to byli porządni spokojni i wartościowi ludzie :D

Gość paranoix
nie trzeba ich szukać, każdy z nas zna mnóstwo ludzi, czasem wystarczy dobrze sie rozejrzeć. A poza tym lepszy qtas w garści niż 3.14-zda na dachu :P