Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kudygusyhvjzdf

Mąż za granicą, strzelił focha i nie odzywa się wcale do nas:(

Polecane posty

Gość kdifnvn
Powiem ci jak ja mialam. Tez byl za granica, nagle przestal nam pomagac finansowo, tylko ja utrzymywalam dziecko, mieszkanie itd. Rowny rok nie byl u nas, klocil sie przez telefon, klamal. Na poczatku bylo podobnie jak u ciebie, fochy, nie odzywanie sie. Zaczelam rodzic filmy w glowie, jak to? Dlaczego zawsze ja dzwonie, ja domagam sie kontaktu? Dzis juz wiadome, ale co przezylam, to moje. Mam nadzieje,ze u ciebie tak nie bedzie.

Gość Ankika665
A jeszce zastanwia mnie jak dlugo jestescie ze soba ?i w jaim jesku mniejwiej jestescie

Gość kdifnvn
Co cie nie dziwi??? Pojebalo cie? Wzial z nia slub, sa rodzina, dawanie nogi w taki sposob jest chujostwem.

Gość ale on nie ma problemu
x

a co ma mnie dziwić? rozdygotana baba prowokujaca kłótnie i oczerniajaca męża na publicznym forum

Gość kdifnvn
X

x

Gość kdifnvn
Co ty piszesz durnoto?? To jego zona i nie ma z nim kontaktu od tygodni. Dziwna jestes, banalna i niedorzeczna. Dziewczyna chce porozmawiac, masz jakis problem?

Gość Ankika665
Zawsze na kafe jak jakis powazny temat to jakas pierdla mus sie wpierd... Z niepotrzebnym gadaniem

Napisz mu smsa, że synek jest w szpitalu, bo dostał udaru na słońcu, po czym jak chuj wpadnie w panikę i zadzwoni, to nie odbieraj :) Tak w ogóle, to możesz już składać papiery rozwodowe. Bo to, że ciebie i dziecka nie kocha jest pewne. Skoro ma was w dupie od tygodni :O

Gość kdifnvn
X :O

Gość kdifnvn
Nie klamalabym az tak, to sie nie sprawdza. Zadzwoni do rodziny, do niej w koncu i ona beknie za takie klamstwa. Lepiej nie kusic losu pisaniem takich rzeczy. Niedorzeczne,ze on sie nie kontaktuje.

Gość Ankika665
Osoba zaczynajaca temat chyba uciekla

durnoto skoro nie ma znim kontaktu tak długo to powinna zrobi to co jest oczywiste w takich przypadkach ona tym czasem wchodzi na to zjebane forum i9 się zastanawia z kim ją mąż zdradza

Gość kdifnvn
Wybacz slownictwo, ale takie marne chooje jebane mnie irytuja, zwlaszcza,kiedy maja dzieci. Cwelostwo. Zrzucic wszystko na matke a sami w dluga i wyjebane. Co za swiat. Szkoda tych dzieci.

Gość kdifnvn
Wybacz slownictwo, ale takie marne chooje jebane mnie irytuja, zwlaszcza,kiedy maja dzieci. Cwelostwo. Zrzucic wszystko na matke a sami w dluga i wyjebane. Co za swiat. Szkoda tych dzieci.

Gość Ankika665
Zal mi dziewczyno ciebie z takim mezem nie do opisania xo ten chlop wyprawia

Gość kdifnvn
Wiesz durnoto..szkoda z toba dyskutowac. Bedziesz w sytuacji, moze zmienisz zdanie. Biore rozwod,bo on sie nie odzywa kilka tygodni. Nie uwazasz,ze zanim zrobi cokolwiek po prostu, najzwyczajniej chcialaby sie dowiedziec co jest grane? A rozmowa czesto pomaga i w zabiciu czasu i w tym, ze daje inne spojrzenie na problem.

Gość kdifnvn
Dowiedziec od meza co jest grane. Tlumacze,bo w swoim malym mozdzku mozesz zle zrozumiec.

x kurwa

Gość Ankika665
Ale niema problemu to ty jestes durnota skoro nie rozumiesz ze on ciagke sie obraza i to jakby je nie dziwi jego zachowanie

Gość Ankika665
Kidfnin calkowiece sie z toba zgdzam

"Bedziesz w sytuacji, moze zmienisz zdanie." w sytuacji jej męża wolałbym nie być a gdybym był w jej ytuacji to postąpiłbym inaczej

Gość Ankika665
Kidfnin calkowiece sie z toba zgdzam

Gość kdifnvn
Xxxxxx

Gość ankika665
Zalosne bez kitu po co taki dupek wchodzi i sie wypowiada ja nikt o zdanie go nie pytal

Gość kdifnvn
Kazdy postepuje inaczej. Ty tak,ja tak a ona jeszcze w inny sposob. Dla ciebie rzecz bylaby prosta, dla niej moze nie jest. Wiec co tu sie pieklic na dziewczyne?

Gość kdifnvn
To jej maz. Zapewne go kocha, maja dziecko, dom czy cos tam. Chciala rodzine i na pewno nie przypuszczala,ze tak wyjdzie. Nie znasz jej sytuacji, powtarzam, wiec nie osadzaj. My podajemy swoje wlasne przyklady, jak bedzie i jest w jej przypadku, nie wiadomo. Ja zawsze uwazam,ze dobrze czasem porozmawiac, czy na forum, czy w realu. A skakanie na nia jest nie na miejscu. Wiecej empatii zycze.

Gość kudygusyhvjzdf
kdifnvn Jak to było u Ciebie opowiadaj:)Może razem raźniej:)Jak to się zaczęło, jak się dowiedziałaś?

Gość kudygusyhvjzdf
Czemu się kłócicie??Ja tylko chciałam porozmawiać,aby ktoś inaczej na to spojrzał. Uwieżcie mi że ciężko żyć i zastanawiać się o co mu chodzi i co tam robi. Wiem że nic mu nie jest bo z teściem się kontaktuje.Już nie wiem co mam pisać.Boli i tyle.