Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marika1991

Poznałam fajnego faceta

Polecane posty

Gość Marika1991

Cześć :) Pierw chcę zaznaczyć że jestem mam 22 lata i jestem dziewicą. Wróciłam właśnie ze spotkania z pewnym facetem którego znam miesiąc. Muszę przyznać że mi dziś bardzo zaimponował, tzn: Pojechaliśmy jego autem za miasto, stanęliśmy w pewnym odludnionym miejscu i podziwialiśmy krajobraz (to było zbocze takiej skarpy z której jest piękny widok). Zaczęliśmy się całować, on próbował się do mnie dobierać, ale 2 razy odsunęłam jego rękę. Potem spytał: "O co chodzi? Czy jest jakiś problem?". Odpowiedziałam mu: "Obiecaj że się nie będziesz śmiał". On odpowiedział "Ok, obiecuję". Ja na to: "Bo wiesz...jestem dziewicą". Przyznam że mocno się zdziwił, ale po chwili przytulił mnie, pocałował w czoło i powiedział: "Jestem trochę zaskoczony, ale nie masz się czego wstydzić. Chcę żebyś dobrze zapamiętała ten moment, dlatego wybierzemy odpowiednią okazję". Resztę wieczoru spędziliśmy przutuleni rozmawiając :)

Gość MIGOTTKA000
no i?

Gość Marika1991
No i się cieszę, że w końcu poznałam faceta który widzi we mnie coś więcej niż obiekt seksualny. Dotychczas trafiałam na samych napalenców którzy chcieli iść do łóżka na pierwszym spotkaniu, a ja tak nie potrafię.

Gość Lucyyna......
i co dalej

Gość Marika1991
Powiedział, że za tydzień ma wolną chatę i może mnie rozdziewiczyc w małżeńskim łozu swoich rodziców.

Gość Marika1991
mam nadzieję że tym razem to coś na serio;))) oczywiście mam ochotę na niego, dziś jak mnie całował to aż mi się mokro zrobiłoo...ale chcę jeszze poczekać z tym

Gość ania2230
fajnie ;p

Gość ghuuu
to milo

Gość //////////////
.

Gość borys92
suuper

Gość Anastasssja
czy ty naprawde jesteś az taka głupia?????? przeciez wlasnie chcial cie przeleciec na pierwszym spotkaniu!!!! aahahaha co za idiotka :D

Gość flflls
d