Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patrycja222

ja tez założyłam!!! :)

Polecane posty

Gość patrycja222

CO MYŚLICIE?;P zarejestrowałam sie na eRmail.pl http://www.ermail.pl/link/T77JJV7cAAAcc7XC2ce 2mNejacJY22Ae JAK MYŚLICIE CZY TO OSZUSTWO? ZA KLIKANIE W REKLAMY DOSTAJE SIE PIENIĄDZE. PÓKI CO MAM 21 ZŁ eRmail = Chciany e-mail reklamowy ERmail jest rewolucyjną bezpłatną usługą, która umożliwi Ci zarabianie pieniędzy na tym, co do tej pory robiłeś za darmo - na czytaniu reklam. Dzięki eRmailowi już firmy nie muszą płacić ogromnych sum za reklamę agencjom reklamowym, ale płacą bezpośrednio Wam, zarejestrowanym użytkownikom za to, że pozwoliliśmy im na adresy e-mail wysyłać informacje (eRmail) o nowościach, zniżkach, produktach lub interesujących usługach pojawiających się na polskim rynku, które mogą Państwa kiedykolwiek zainteresować.

Gość arkooo :)
Też się w to zaczynam bawić :) Nie wiem jeszcze skąd oni biorą ten link że jak sto wejść to 5 zł dostajesz ale jak narazie to mogę prosić abyście rejstrowali poprzez ten link na start dostajesz 20 zł :) zobaczymy jak to będzie czy wypłacą te pieniądze czy nie

Gość patuska28
jeszcze raz polecam, zawsze bedzie cos na jakies male przyjemnosci :)