Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mini mini2345678

ciąża?

Polecane posty

Gość mini mini2345678

Hey. Przedwczoraj wieczorem kochałam się z partnerem. Był to jakiś 4 dzień po zakończeniu mojego okresu. Nie użyliśmy zabezpieczenia, a on doszedł we mnie. Twierdzi, że nic z tego nie będzie, ale sama nie wiem... Czy mogę zajść w ciążę?

Gość zxzx
Owszem możesz. Jak długie masz cykle i czy regularne. A poza tym który to był dzień cyklu.

Gość lolekkk
gratulujemy przyszłym rodzicom!!!

Gość mini mini2345678
Moj cykl zwykle trwa 33-34 dni. Myslicie ze musze zazyc tabletke 72h po?

Gość nadzieja w sercu
nie jestes wciazy 4 dni po okresie to 10 dzien cyklu a przy tak dlugich cyklach to prawdopodobnie owulacja w 16-18 dniu cyklu a moze i 20 ciezko powiedziec

Możesz ale nie ma co popadac w paranoje , może ty razem się upiecze ale na nastepny raz uwazajcie :-)

Gość uppp
A który to był dzień cyklu?

Gość slonko222222
ja też mialam cykle 34 dniowe i owulke dopiero mialam w 20 dniu cyklu, wiec moze nie bedzie wpadki

Gość ania.doradca.ladeevit
Tak, w ciążę można zajść teoretycznie w każdym dniu cyklu (nieregularne cykle, żywotność plemników w drogach rodnych kobiety itd).

Gość turkusowyszafir
Hej a ja 7 maja uprawiałam petting z chłopakiem, nie seks. Petting polegał na ocieraniu penisa o moje miejsca intymne. Penis jak twierdzi chłopak był suchy, a wytrysk nastąpił długo po tym już nie w moich okolicach tylko w spodniach za pomocą ręki. Okresy mam nieregularne i nie wiem czy miałam dni płodne. Mam dziś 33 dzień cyklu a okresu ani widu ani słychu. Schizuje od 7 że jestem w ciąży. Bolały mnie , teraz prawie nie, piersi i dzisiaj zaczęło lekko podbrzusze. Ale strasznie się boję ciąży, bo 17 lat to za mało... Jest w ogóle taka opcja? Przez 2tygodniowe nerwy mogę opóźnić okres? Ile mam czekać jeszcze? Najbardziej chce wiedziec czy to ocieranie moze doprowadzic do zapłodnienia ?

Gość mini mini2345678
cholera. ja to nie wiem nawet jak to sie liczy. od ktorego dnia zaczyna sie cykl, a kiedy jest ta owulcja itd.

turkusowyszafir napewno nie jestes w ciazy, nie ma na to szans. Aby doszlo do zaplodnienia musi dojsc do penetracji i wytrysku w pochwie. Zajscie w ciaze wcale nie jest takie latwe. A okres moze sie spoznic przez stres i wiele innych czynnikow...

Gość mini mini2345678
Uff, chyba jednak nie bede w ciazy. To byl 9 dzien cyklu, a moj cykl zwykle trwa od 32-39 dni. Przecietnie 35. :)))