Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rfth5ruy56OBSER

TEZA: dla nastolatek i studentek pierwszych lat liczy sie wyglad chlopaka i oso-

Polecane posty

Gość rfth5ruy56OBSER

bowosc, pieniadze miej dla kobiet ok 30 letnich wyglad ma max. 10% zaczenia znaczenia, za to licza sie: osobowosc, pozycja zawodowa/status materialny i dobry seks wszystkie 3 rzeczy po rowno ! oczywiscie jest to uogolnienie i moga byc warunki potwierdzajace reguly ale takie sa ogolnie fakty !

Gość Jasność widzę
Nie zgodzę się, dla mnie zawsze na pierwszym miejscu była osobowość. Reszta odchodziła na dalszy plan. Teraz (prawie 30 lat mam) jest inaczej. Ważna jest osobowość,ale też status materialny i na trzecim miejscu wygląd. Bo jak facet ma 30lat, a już wygląda jak spasła świnia, to później lepiej nie będzie. Skąd ta zmiana? To proste. Osobowość nie zdała egzaminu, więc jeśli mam być z jakimś kolesiem, to coś z tego muszę mieć (nie chodzi o kasę, czy materialne aspekty, raczej o dobrą zabawę, a kolesie bez kasy zwykle pójdą z Tobą na spacer i pomarudzą jakie życie jest ciężkie, ale sami nic nie zrobią żeby zmienić swoje życie- UŻALAJĄ SIĘ) i na co popatrzeć.

Gość Marcin82
Kobiety teraz mają gdzieś osobowość niezależnie czy ma lat 20,30 czy 40 lat. WYGLĄD i KASA się liczy.I choć wiele kobiet jest niezależnych finansowo to przecież normalne że nawet jak by facet był przystojny jak Ronaldo i bez pracy to przecież nie będzie go utrzymywać i za wszystko płacić choć słyszałem ze są takie przypadki.

Gość dokładnie wygląd i kasa
a osobowość to tylko u bajerantów jest ważna