Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ciemna Czekolada

Czy wypada...

Polecane posty

.. prosić kuzyna, by jego zespół zagrał na moim weselu? Takie rozwiązanie zasugerowali moi rodzice, którzy twierdzą, że "rodzinie warto dać zarobić", a skoro chłopak dorabia sobie w ten sposób to byłoby warto go poprosić. Chciałam go zaprosić na wesele w charakterze gościa i zastanawiam się czy to wypada, żeby on tak naprawdę pracował, w momencie kiedy reszta rodziny się bawi. W mojej rodzinie zdania są podzielone. Co Wy o tym myślicie?

zastanawiam się nad tym bo wiem, że są dobrzy w tym co robią i bardzo chętnie skorzystałabym z ich usług jednak boję się jak mój kuzyn odbierze taką prośbę

Gość lepiej zaproscie Manowar
a tak na powaznie to chlopak sie nie zabawi, poza tym inni moga powiedziec, ze chcesz zaoszczedzic wynajmujac kogos z rodziny ... a chlopakowi tez bedzie glupio brac od Ciebie pieniadze...

Gość a jjaaaaa
Pogadać z nim . Powiedz , ze chcesz jego zespol bo idealnie nadaje sie na Twoje wesele . Zobaczysz jego reakcje . Ja byłam w takiej sytuacji pare razy tyle , ze odwrotnie , rodzina sie bawiła a ja spiewalam . Jest ok , pewnie , ze to nie to samo co gość , ale da sie przeżyć :-)

Gość a jjaaaaa
Pogadać z nim . Powiedz , ze chcesz jego zespol bo idealnie nadaje sie na Twoje wesele . Zobaczysz jego reakcje . Ja byłam w takiej sytuacji pare razy tyle , ze odwrotnie , rodzina sie bawiła a ja spiewalam . Jest ok , pewnie , ze to nie to samo co gość , ale da sie przeżyć :-)

Gość a jjaaaaa
No myśle , ze jeżeli chodzi o kwestie finansowa to powiedz , ze absolutnie nie chcesz żadnej zniżki czy tez innych rabatów , maja cię potraktować jak kazda inna pare . A jak on postąpi to już inna sprawa :-) Nie piszcie, ze rodzina cos sobie pomyśli bo jak jest dobry zespol to nikt na to tak nie spojrzy .

kafeteria jak zwykle nie pokazuje postów. Na pewno nie prosilibyśmy go o "bezpłatną przysługę", wręcz przeciwnie. Oboje z narzeczonym dobrze zarabiamy, dużo oszczędziliśmy i łatwiej byłoby tymi pieniędzmi "podzielić" się z rodziną niż z kimś obcym. a jjaaaaa nie było Ci żal? że nie bawiłaś się z rodziną? Porozmawiałabym z nim jednak boję się, że będzie mu głupio odmówić i chciałabym najpierw poznać zdanie innych

Gość Ale to już było!
Byłam w podobnej sytuacji z moimi przyjaciólmi.Chciałam zaprosić Ich na wesele mojej córki,ale Oni by nie przyszli ponieważ grają i śpiewają na innych weselach.W związku z tym wpadłam na pomysł żeby zamówić orkiestrę na weselu.Zgodzili się natychmiast.Było świetnie ponieważ grali super, bawili się na weselu.Jetsem zażenowana poniewaz nie wzięli nawet grosza! Teraz główkuję jak się mam odwdzieczyć, bo przeciez grali i przyjacióka spiewała na poprawinach:D