Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trochę mi wstyd :(

zjadłam dziecku arbuza jak poszło spac...

Polecane posty

Czy zdarza wam się mieć ogromną ochotę na coś i zjeść nie licząc się z tym że dziecko też by chciało? mnie tak nalatuje przed okresem. w ciąży nie miałam zachcianek,a przed okresem mam zawsze. i dziś tak strasznie mi się zachciało arbuza i zjadłam ostatni kawałek jaki był w lodówce. wiem że dziecko jak wstanie pewnie zapyta. dam mu ananasa i też będzie ok,ale głupio mi że mu całego tego arbuza zjadłam :(

Gość ehdhbd
Tak,nie jestem meczennica,dziecka potrzeby traktuje na rowni ze swoimi

Gość njddbnd
pewnie że tak :D:D

Gość Roksanatay
zdarzyło się

No ale chodzi o to,że zjadłam wszystko nic nie zostawiając dziecku. Nie jestem męczennicą ale wydaje mi się to nie fair że zjadłam całość nie zostawiając nic. Dobrze że mąż nie lubi arbuza,bo by się chyba krew polała :D

Ogarnij się kobieto, nie musisz się wszystkim dzielić z dzieckiem :O Następnym razem zostaw mu połowę butelki wódki. W ogóle to pieniądze też mu dajesz po połowie? :O A o mężu pomyślałaś? Czy może dziecko od męża ważniejsze? :O

Gość ha ja ha ha
ale bieda klepie od ciebie.... jak zjadlas to kup tego arbuza nanastepny dzen,w czym problem??? jaka komuna:D

Gość gacie za 1 zloty
No przecież wiadomo, że dziecko jest od męża ważniejsze. Co to wogóle za pytanie?

Gość po kościele na samolot
Oj tam, oj tam. Dziecko tego nie widziało,więc nie ma problemu.

U nas w domu nie ma ważniejszych-wszyscy są rownie ważni. Inaczej się kocha męża, inaczej dziecko. Maz ma być partnerem, przyjacielem i kochankiem, a dziecko póki małe istotą którą się człowiek opiekuje i pokazuje świat.

Gdzie mam dzisiaj kupić arbuza ciemniaku,jak SKLEPY SĄ ZAMKNIĘTE?

Gość hji
arbuz jest po 4zl za kilo teraz.

Gość ja i moj maz bardzo czesto
zjadamy dziecku slodycze czy chrupki ktore dostaje od babci/cioci itp, robimy to dla jego zdrowia :P a jest jeszcze w takim wieku, ze sie nie upomni ;)

Gość to tam to siamto
No fakt chamskie to było ale trudno

Gość upupupupuv
jejeciu co za problem, pewnie jak dzieciak wstanie to nie bedzie pamietal co jest w lodowce, zje co mu dasz, ucz tak dalej dzieciaka

Gość w zielone świątki
Sklepy są zamknięte bogaczko od gaci za 1zł :O

Gość Autorko ale mnie rozśmieczyłaś
:D. Pewnie że robimy tak z mężem :D, nawet często. Kiedyś dziecko nie chciało obiadu (miał taki dzień) więc pomyślałam , szkoda wyrzucać dobrego mięsa, surówki to wsadzę do lodówki i tyle a po chwili zaczęłam mieć ochotę na to dańko więc niewiele myśląc wtryniłam wszystko , pomyślałam sobie na zdrowie a ty mały bączku nauczysz się jeśc kiedy jest na to pora :D. Dziecko dostało według kolejności podwieczorek a wieczorem kolację i wcale nie płakało z tego powodu. Kilka razy zjadłam mu coś co dostało od teściowej i choć potem syn o to zapytał to nie miałam problemówi by powiedzieć że mamusia miała ochotę ale wcale dobre nie było :D...Gorzej że syn poskarzył się babci i dodał że mamie nie smakowało :D.

Dziecko ma 4 lata i nie jest rozpieszczone. Nie chodzi o to że zrobi scenę czy coś. Po prostu jak wstało nie dostało arbuza. Widać było mu przykro. Ale zjadł ananasa i dostał cukierka :) nie chodzi o jego zachowanie czy samego arbuza,a o to że mi się zrobiło głupio że nie pomyślałam o zostawieniu kawałka dla dziecka.

Gość fvhhvv
Bedzie mial traume przez cale zycie przez tego arbuza

Ostatnio z marchewek dzieciom wyciskalam swiezy sok marchewkowy,bez dodatku cukru,pomyslalam,ze jak przyjadą za 3 godz do domu ,to sobie bomby witamin w plynie dostarczą,ale do czasu ich powrotu z mezem caly litr obalilismy siedząc w ogrodku opalając sie ,nie zostawiając nawet kropli :p Dzieci wodą mineralną po przyjezdzie sie obslużyly :D

Gość jkiuiui
ale masz na serio problem,w piekle sie usmazysz:D:D idz pozycz od sasiadki arbuza,sieroto jedna

Gość tgtmgtwa
Pdatmg

Pamietam jak kiedys mąż sobie pyzy ugotował ,wyszedl na 15 min,a córa wchodząc do kuchni widząc ,ze nikogo nie ma,a psiakowi slinka kapala na sam widok,naszemu kolosowi wszystkie 10 sztuk pyzów dala do zjedzenia i to na talerzu :) Wstyd jej nie bylo

Gość czasem słońce czasem chmury
A my hop do dziury :D

Gość czasem słońce czasem chmury
toksyczna łeb bym gowniarze za coś takiego urwała!

Gość :D jdsjkdyuhd
:D :D :D :D

Gość Ja zawsze dziecku daje najpie
ja zawsze dziecku najpierw daje a comi zostanie to zjem,.ale przewaaznie juz nic mi nie zostawia

Gość jdsdjkj
Nigdy nie zaznałam biedy na szczęście!! I nigdy nie zjadłabym nic swojemu dziecku!!