Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość khdhfiufwi

oszukana smutna

Polecane posty

Gość khdhfiufwi

poznalam kolesia w siecie najpierw mnie adorowal rozkochal w sobie a potem przyznal sie ze ma laske, wybaczylam mu a on i tak wybral ja. mimo naszego wspolnie spedzanego czasu randek wycieczek. jestem taka smutna samotna co mam robic juz nikogo nie poznam nie zaufam

Gość mikstat
ile masz lat

Gość grrrrrrrrrryyy
przynajmniej masz jakieś wspomnienia, chociaż przez chwilę czułaś się kochana, niektórym nawet to nie jest dane :(

Gość khdhfiufwi
mam 27 :( kompletnie nie mam powodzenia i jestem bardzo niesmiala a wspomnienia nie sa dobre skoro to wszystko okazalo sie klamstwem

Gość Nie łam się
Nie warto spisywać innych ludzi na straty, tylko dlatego, że jakiś złamany k*tas Cię skrzywdził. Ciężko jest zaufać na nowo, sama to przerabiałam i to nie raz, bo mam pecha do facetów, ale nie dam się złamać temu sk*rwiałemu światu, w którym przyszło nam żyć. Miłość istnieje, dobro istnieje, trzeba wierzyć, walczyć o ideały, bo co innego nam zostało? Będzie dobrze, tylko nie trać wiary.

Gość pocahontss-1984
Szukaj dalej milosci na reszte zycia. Jestes bogatsza o te doswiadczenia i wspomnienia. Czas leczy rany.

Gość khdhfiufwi
dzieki jestescie super wiem to ze musze isc dalej czas jakos zneutralizuje to uczucie smutku zostanie tylko jakas nutka goryczy w podswiadomosci. postanowilam skupic sie teraz na zyciu zawodowym bardziej