Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała druidka

Czy powiedzieć mu co naprawdę czuję?

Polecane posty

Gość Mała druidka

Słuchajcie potrzebuje waszej pomocy a nie chcę się zbytnio otwierać z uczuciami znajomymi:) bo znają nas oboje. 5lat już go kocham :) wśród naszych znajomych ze studiów wiadome jest co nas łączy i jak bardzo nas do siebie ciągnie ale problem w tym, że żadne nie wykonało żadnego poważnego kroku. Spotykamy się, uwielbiamy się ( tak mi się wydaje) rewelacyjnie się ze sobą czujemy, mamy cudowną energię, potrafimy gadać godzinami i drugie tyle śmiać się bez powodu. Dodam, że jesteśmy już poważniejszy ja 33 on 40 oboje single a dojść do jedności nie możemy od 5 lat. W miedzy czasie oczywiście spotykaliśmy się z kimś innym i wtedy kontakt był tylko internetowy bo dokładnie wiedzieliśmy oboje, że jak się spotkamy to pozwolimy sobie na dużo więcej. Problem polega na tym, że chyba boimy się okazać sobie uczucia z obawy przed odrzuceniem albo kompromitacją no nie wiem czym jeszcze. Kiedy on się do mnie zbliża, robi kroki ku czemuś więcej ja się również zbliżam a potem nagle robię 5 kroków do tyłu, albo odwrotnie ja się staram, on to akceptuje i też się dostosowuje a potem sam się oddala. I już mnie to męczy, kocham go wiem to, z żadnym mężczyzną nie było mi tak dobrze, w jego ramionach czuję się najlepiej, chciałabym mu to powiedzieć. Co myślicie?

Gość no i zrozum babę!!!!!
myślę, że czas na Rozmowę. Zapytaj go, czy chce wiedzieć, co do niego czujesz. I powiedz mu, że albo teraz albo nigdy.