Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kocham tulipany

Dlaczego z was takie chamy?

Polecane posty

Gość Kocham tulipany

Obrażacie,wyzywacie. Pozbywacie się nowych odradzając im wyjazd. Chamy,aż słoma z butów wam wystaje. Wstyd mi za was za granica wy chamy Polskie. Nic tylko obrażać. Pustaki :O

Gość $ Terenia $
To wyku­rwiaj 😴

Gość gbdgb
Ty tereńka jesteś jedną z najwiekszych chamów tutaj,więc wypierdalaj.

Gość $ Terenia $
gbdgb - Ja jestem kulturalna tylko dla kulturalnych osób, ale jeśli wokół mam styczność ze zj­eba­mi, to po prostu nie chcę mi się starać, bo i tak do z­je­bów to nie dotrze 😴

Gość blockhead
terenia, zarty sie ciebie dzis trzymaja :o nie widzialam ani jednego kulturalnego posta, ktory bys napisala. Zawsze wyzywasz, bluznisz. Twoje posty ociekaja jadem, rasizmem, zawiscia. Niestety ale kulturalna to to nie jestes i nigdy nie bylas. Pewnie nie bedziesz. Taki typ chamki, ktora odbija frustracje na forum i obcych osobach. Zal mi cie

Gość chamy i chamy
łącznie z terenią :D

Gość Ajmn
Terenia jak zykle 24/h na forum inernetowym. Szkoda mi ciebie czlowieku, ze kafeteria to twoje zycie. wnikliwie śledzisz wypowiedzi i tematy, jakie ludzie zakladaja - reagujesz jak piesek na komendę "bierz go" aby chwilę poczyjms komentarzu.watku o muzulmanach - wpisac swój. Przesiadujesz tu cały dzien i zwalczasz reakcje.

Gość $ Terenia $
19:47 [zgłoś do usunięcia] Ajmn "wnikliwie śledzisz wypowiedzi i tematy" ­ Chyba cię trochę poniosło 😴