Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krwawy stefan

Dziewczyna daje mi sprzeczne sygnały

Polecane posty

Gość krwawy stefan

Siemanko! Mam 14 lat i mam problem, nieco poważniejszy niż mógłby wskazywać na to mój nick :). Mam koleżankę, która nie ukrywam bardzo mi się podoba. Przez jakiś czas miałem wrażenie, że ja jej też i nawet kilku ludzi uważało podobnie. Ja jednak głupi przez długi czas nic z tym nie robiłem. Ostatnio jednak postanowiłem do niej napisać na znanym portalu społecznościowym. Odpowiadała elegancko, jednak za każdym razem dość szybko znajdowała wymówkę, że musi gdzieś iść. Normalnie sytuacja byłaby jasna. Jednak inne zachowania wskazują na coś innego. Ostatnio gdy właściwie przez przypadek mój szkolny piórnik wpadł jej w ręce, ona postanowiła się na nim podpisać. Na facebookowe zaczepki mi odpowiada, a przecież jakby chciała mnie olać, to by chyba tego nie robiła, prawda? Mam więcej podobnych, niewinnych przykładów, ale świadczących o tym, że chyba mnie lubi, a skoro mnie lubi, to raczej nie powinna ode mnie uciekać? Dlaczego w takim razie ona nie chciała ze mną pisać? PS: To typ inteligentnej, lekko nieśmiałej, ale atrakcyjnej dziewczyny... PS2: A i ja wcale nie oczekuję, że problem rozwiąże się przez internet, ale jakieś sugestie? Może to ja się mylę i czegoś nie rozumiem?

Gość tyiyit
pisz normalni ale elegancko i popros o spotkanie, sprawa sie wyjasni a ty nie bedziesz mial watpliwosci. Najprostsze rozwiazania sa najlepsze

Pewnie problem w nieśmiałości. Odpowiada i tym daje do zrozumienia, że Cię lubi. Ucieka, bo czuje się skrępowana rozmową.

Gość fvijkl
hehe jasne, 14 latek potrafiłby tak dojrzale i ladnie pisac. Prowo ale fajne, jak dla mnie.przypomnialam sobie te slodkie czasy, ajj :) teraz mam 19 i to nie wroci:(