Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jaka

Serce vs. rozum. wieczna walka.

Polecane posty

Gość taka jaka

Witam, mam problem nikt mi nie umie pomoc moze wy mi doradzicie? Dzis pracowalam u Tatusia w restauracjii. Jestem w lo wiec tylko na weekendy i imprezy okolicznościowe. Jest tam szef kuchni 11 lat starszy ale gadam nam sie tak jakby nie bylo roznicy. W sylwestra bylam na jego ślubie. Super gosc, zazwyczaj gadamy na powaznie przyjaznimy sie na serio. Jednak dzis cos tak jakby peklo zaczęliśmy się przytulać, trzymac za rękę i wgl. Mowil ze w nastepnym wcieleniu mi nie daruje ze go pociagam ale ma zone ( a ja z reszta chlopaka ktoremu wybaczylam zdrade). Ale jestem zaj**ista przebieralimy sie dzis kolo siebie. Prawoe doszlo do pocalunku ale ogarnelismy sie. Wgl ona zapominal o zonie ja o chlopaku. Ale nie mam wyrzutow sumienia ze tak sie zachowywalam. Jestem szczesliwa a z drugiek strony czuje sie jak szmata, ktora najchetniej pocalowala by zonatego. A do tego ona jest pracownikiem ojca i jak by wyszlo na jaw to masakra... Co mam robic co oboje mamy robic? Odpuscic nie umiem on yez. Nawet gadalismy o sexie ze bylo bu cudownie ale zonaty. Co ja mam robic? Trudno mi zerwac z nim kontakt. ..

Gość niewiem.......................
jak żonaty,to jak najdalej od niego! opamiętaj się!

Gość Dziundzia lundzia
Nie wiem...., skoro on tez takie teksty puszcza.? Albo jak i tak nie pocalowal jej ani ona go? Yo przyjazn czemu nie? :)

Cześć. To jest dosyć poważny problem o którym piszesz.Moim zdaniem nie jest chyba dobre to że jest po między wami 11 lat różnicy i takie rzeczy sie dzieją , powinnaś sie troszeczkę obudzić zauroczyłaś sie w nim, lecz on ma żonę. Nie jest to dobrze żeby romansować z facetem który ma żonę i pracuje u twojego Ojca. Mogą z tego wynikać później nie za dobre sprawy jak ktoś by sie o tym dowidział. Piszesz że chłopakowi wybaczyłaś zdradę. Powiedz mu o całej sytuacji może nie będzie zadowolony z tego powodu lecz powinien to wiedzieć, jeżeli cie szczerze kocha to wybaczy ci to i będzie z tobą za wszelką cenę. Mówisz że ciężko bedzie zerwać kontakt ale może zamiast widzieć sie z nim to spotkaj sie z chłopakiem, staraj sie unikać kontaktu z tym człowiekiem. Tak sie zaczyna ponieważ najpierw uśmieszki , później cie zaprasza na uroczystości a następnie rozmowy o sexsie aż w końcu może dojść do tego że ci go zaproponuje. według mnie powinnaś zerwać kontakt z tym facetem i spotkać sie jak najszybciej z chłopakiem i przedstawić mu sytuację jaka nastała. Jeżeli on popełnił błąd i Ty mu go wybaczyłaś On też jeżeli zależy mu na tobie i cie kocha wybaczy ci to. A żonatego zostaw w spokoju niech zajmie sie swoją żoną a ty swoim chłopakiem.