Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariettaa22

Synbiotyki.

Polecane posty

Gość Mariettaa22

Słyszałam, że na wzmocnienie organizmu, szczególnie po kuracji antybiotykowej najlepsze będą synbiotyki. Czy ktoś coś wie na ich temat? Czy możecie mi jakieś polecić?

Gość Zeg-Arek
Synbiotyki to połączenie prebiotyku z probiotykiem. Podczas wyboru radzę się kierować szczepami bakterii. W aptece powinni doradzić co i jak.

Gość Beata Krk
Synbiotyki to środki (np. Multilac), w których składnik prebiotyczny (np. Inulina) selektywnie promuje i stymuluje namnażanie się w przewodzie pokarmowym składników probiotycznych.

Gość AgaAgnieszka24Ddz
Ja stosowałam przez miesiąc właśnie Multilac - zaleciła mi lekarka i u mnie faktycznie się sprawdził. A jaką kracje antybiotykową stosowałaś?

Gość spaaaaammmm
Och, jaka "subtelna" reklama... :/

Gość aaaaanaa
ale zdaje się że bakterie mają w jelitach pożywkę z tego co normalnie jemy,przecież to te same bakterie które żyją w naszym organizmie od urodzenia??? ja ostatnio brałam przez 20 dni provag po leczeniu sumamedem.

Gość AgaAgnieszka24Ddz
Czy to do mnie jest aluzja? Nie widzę tu żadnej reklamy, nie prasuję w koncernie Multilacu, dzielę się tylko spostrzeżeniami na jego temat.

Gość AgaAgnieszka24Ddz
Czy to do mnie jest aluzja? Nie widzę tu żadnej reklamy, nie pracuję w koncernie Multilacu, dzielę się tylko spostrzeżeniami na jego temat.