Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asteriobelix

ja pierdzielę z tymi maturami i ich poprawianiem

Polecane posty

Gość asteriobelix

Jestem sobie magistrem, od października będę doktorantem i chcę na lekarski dzienny, bo się kiedyś 2 razy nie dostałam i odpuściłam, a ostatnio mi się śni po nocach, że ja jednak chcę być tym lekarzem... Jak to będzie wyglądać, jak ja pójdę na korepetycje z matematyki, polskiego, chemii i biologii, jak ja nic prawie nie pamiętam, a jednocześnie będę robić doktorat? Ja pierdolę.... Chyba nie będę robić sobie wstydu i przyjmę te chujowe życie takim, jakie jest i nic nie będę poprawiać, tylko będę z przyszłymi lekarzami prowadzić zajęcia, zazdroszcząc im po cichu... Najwyżej się zabiję... Jestem chora na głowę.... Może w przyszłym życiu będę lekarzem,a nie doktoryzującym się farmaceutą....

Gość asteriobelix
poradźcie coś mądrego

Gość asteriobelix
Albo pozostanie robić karierę w narkobiznesie... Wiedzę i możliwości mam... Trochę strach ale co tam

Gość forumowe znachore
na ukojenie nerwów proponuję wyciąg z wąsów gronostaja:classic_cool:

Gość asteriobelix
poprawiać czy nie poprawiać, oto jest pytanie....jeżeli chodzi o biologię i chemię, to nie ma problemu (umiem bardzo dobrze, wystarczy powtórzyć pod katem matury), angielski tez umiem.... ale ta matematyka i polski- nic nie umiem, musiałabym od początku się uczyć- ale w jaki sposób? sama nie nauczyłabym się matmy i polskiego - i po co mi te przedmioty, a leczyć się chce ludzi i to jak....

Gość asteriobelix
a zapomniałam, że drugi kierunek dzienny jest płatny, więc poprawiać nie muszę, muszę mieć tylko dużo pieniędzy