Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja właśnie tak

zerknijcie na moje temperatury - proszę

Polecane posty

Gość ja właśnie tak

od 4 do 15 dnia cyklu 36,40-36,65 16dc 36,74 17dc 36,70 18dc 36,71 19dc 16, 75 20dc 36,90 21dc 36,77 22dc 36,68 23dc 36,85 - dzisiaj Wszystkie mierzone około 9 rano. Ale dzisiaj pierwszy raz obudziłam się o 7.00 zmierzyłam temp nie wstawając z łóżka wynosiła 36,55. Poszłam zrobić siku, wróciłam i zasnęłam ponownie, obudziłam się jak zawsze około 9.00, zmierzyłam ponownie i było 36,85. Którą temperaturę brać pod uwagę? W ogóle co sądzicie o tym wykresie? To mój pierwszy cykl z mierzeniem temp, staramy się o dziecko. Z ciekawości mierzę w ciągu dnia, np po godzinnym odpoczynku, zwykle mam powyżej 37, ale z tego co wiem to na te późniejsze temp nie powinno się zwracać uwagi.

Podaj mi dokładnie ile wynosiła temp. 13,14 i 15 dc. Dzisiaj zapisz temp. 36,75. dlatego, że o 7 miałaś 36,55. Zakłada się, że w ciągu godziny temp wzrasta o 0,1 stopnia

Gość zrozpaczona jak nigdy
ja bym brała pod uwagę tą z godziny 9, ale ciężko powiedzieć, nie znam się az tak na tempce. Myślę, że wykres jest ok, a owu była 17dc. tak mi się wydaje

Gość ja właśnie tak
13dc 36,53 14dc 36,65 15dc 36,45

Owulacja napewno nie zaszła 17 dc. Dodam jeszcze, że po wstaniu temperatura nie jest rzetelna.

Gość monster mama
z tych temperatur nic nie wynika. musisz mieć pełny miesiąc, a najlepiej dwa.

owulacja na pewno nie zaszła 17 dc. Temp po wstaniu nie jest rzetelna.

Gość sfgjtedfvhgrdd
Nie pamiętam dokładnie bo mnie to nie interesuje ale na spotkaniach w porsdni rodzinnej była mowa o korekcie temperatury w takim przypadku. Sprawdź w google

Gość monster mama
9 - czemu tak późno mierzysz? chodzisz na nocki? ja o 9 miałam temp wyższą o 0.2-0.3 stopnie niż normalnie np o 6 - 7 rano

Skok miałaś w 15 dc. Od 16 dc zaczyna się faza lutealna. Okres powinnaś dostać po 14-16 dniach. Różnie to bywa. Ale u każdej kobiety faza lutealna jest stała. A powiedz jakie mniej więcej długości masz cykle?

Ważne jest codzienne mierzenie temperatura o tej samej godzinie. Bez względu czy to jest 6, czy 9.

Gość co dzieje się z kafe?
nie widać wszystkich postów, powinno być 11 a jest 5 :/

Gość ja właśnie tak
Wstaję o 9 bo nie muszę wcześniej:) Prowadzę własną działalność. Właśnie co do cykli, są nieregularne:/ Biorę teraz duphaston więc miesiączkę powinnam mieć o czasie jeśli nie doszło do zaplodnienia.

Gość agiew
Nie mam pojęcia...ja mam Cyclotest więc interpretuje wszystko za mnie. Może kup sobie testy owulacyjne i potwierdzaj interpretacje