Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DDDDDDFFFFFFFRRRRRRRR

POMYSŁY NA ŚNIADANIA DO PRACY!

Polecane posty

Cześć. Jakie macie pomysły na śniadania dla Waszych chłopów? Wiadomo, że codziennie jeść tego samego nie chcą, a przez cały tydzień sniadanie trzeba jeść. W domu to co innego bo można zawsze coś na ciepło zrobic, ale do pracy to kanapki, kanapki i kanapki - a może jednak nie? Macie jakieś pomysły?

Dlaczego ja mam mieć pomysły na śniadanie dla mojego faceta? On śniadania sobie robi sam :) Poza tym nie chodzi do pracy cały tydzień, a 5 dni i w pracy ma mikfofalę więc może sobie podgrzewać co chce. Czasem kilka dni je to samo. Niech Twój "chłop" przygotuje sobie to na co ma ochotę i już.

Gość ghjuytrew
jjjjjkkkkkkkkkkkkkkkk

Gość nie kumammmmmm
Śniadania to się robi dzieciom do szkoły a nie starym koniom, niech się sam martwi o to co będzie jadł, ja się muszę sama troszczyć o swoje wyżywienie :) A jeszcze wymyślać żeby nudno nie było??? Chyba cię pogięło, kobieto

Gość nie kumammmmmm
Śniadania to się robi dzieciom do szkoły a nie starym koniom, niech się sam martwi o to co będzie jadł, ja się muszę sama troszczyć o swoje wyżywienie :) A jeszcze wymyślać żeby nudno nie było??? Chyba cię pogięło, kobieto

Gość nie kumammmmmm
A może by się tak zapytać jego co trzeba kupić żeby miał na sniadania

No przecież piszę że sam sobie robi - tylko musi mieć cos w lodówce. A ja robie zakupy bo On zawozi i odbiera córke z przedszkola. Taki mamy podział - więc macie jakieś informacje na temat?

Mamo... No to pomyślcie, co on lubi i co się łatwo nie zepsuje albo niech on kupi lodówkę przenośną. Mogą być sałatki, ryże, nawet naleśniki na zimno, jest cały internet przepisów

Gość ggggggyyyyyyyyyy11111111
ggggggggyyyyyyy

Gość hania z opola
moj je kanapki zazwyczaj, jajecznice, parowki smazone lubi, kiedys tez naszlo go na kotlety sojowe, powiem szczerze ze z mezem to nie mam problemow co do jedzenia, je wszystko :) gorzej z moim rocznym facetem ;/

Gość CZARNA WDOWA W kropki bordo
a słyszałas o warzywach typu pomidor,ogórek zielona sałata z serem żółtym,kabanosy,salami?

Gość ghjuytrew
khgj

pomysly? hehe moj facet jak wstaje rano sam sobie robi sniadanie, je i wychodzi do pracy Jedzenia do pracy nie zabiera, bo maja tam stolowki i godzine na obiad

Gość lkjhgfa
lkasdfghjkl

Kanapki z zółtym serem odpadają - nie lubi. jajecznica w samochodzie - odpada. Parówek na zimno nie zje. Jakbym mu dawała sałate to by uciekł ;) W samochodzie nie ma stołówki :p Parówki pod kazdą postacią - no prosze!!! Bez żartow ;)

Gość ghjuytrew
fdd

Gość poiuytrew
lkjhgfds

Gość jm.dwp.
moze jajo na twardo,serek wiejski z rzodkiewka,jogurt,kefir,jablko,mielony w kanapce,banan.Nie wiem,czy nalezycie do grubasow,co lubia dobrze i tlusto zjesc,czy do tych,co lubia zdrowe jedzenie?Dobrze,ze moj facet sam robi sniadanie.Moze spytaj go sama,co masz kupic na zakupach?Jesli on nie wie,co lubi,to niech je,co jest

mozesz zrobic, racuchy z jablkiem, racuchy z dyni, do sloika nasypac otreby, platki owsiane, czekolade na kawelki, suszone owoce, jogurt naturalny, drozdzowki, bulka pelnoziarnista z kawalkami kurczaka, salaty, pomidorem czy co on tam lubi, + majonez, mufiny mozesz mu zrobic, salatke owocowa, omleta

No własnie najbardziej lubi kanapki z jajem i cebula oraz ser i cebula. Ale nie moze tego jesccodziennie bo mu zbrzydnie. No dobra, dzis go zapytam co mam kupic, zeby było w lodówce :)

bulke z kotletem np, z pasztetem i ogorkiem, z serem i szynka, z serem i warzywami, z tunczykiem, jajkiem i majonezem - przeciez duzo jest pomyslow na kanapki

o to jak lubi tak bardzo cebule, to mu cebule usmaz w frytownicy - kroisz cebule w talerki, lekko solisz, do maki i na rozgrzany olej, smazysz do zlotego koloru i finito

Gość niezapominajka.b
Jak to dobrze, że mój facet potrafi sobie sam o siebie zadbać : D

Gość mikifreszzzz
zaraz krytyka, może autorka kocha swojego chłopa i lubi się po prostu o niego troszczyć? polecam kupić takie pojemniczki plastikowe i np. dać tam sałatkę z makaronu i kurczaka jajko gotowane z warzywami, omlet - można na zimno zjeść, jajecznica z kiełbaską - też na zimno jest smaczna do tego osobno pieczywo z masłem itd zależnie od jego gustu

Gość może masz bana?
mojemu mężusiow robię kanapeczki z masełkiem i różnie salcesonik, boczuś, kiełbaska, szyneczka, pasztecik, kaszaneczka, serek żółty lub biały, papryczka lub ogóreczek konserwowy, pomidorek, rzodkieweczka, cebulka, szczypioreczek, musztardka, chrzanik, jajeczko dużo można z tego wymyślać na śniadanko :)

Gość może masz bana?
zapomniałam dopisać o herbatce w termosiku :)