Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emmanuellis

Seks i Miłość

Polecane posty

dark potrafisz wykazac zaangazowanie w jakimkolwiek temacie, ktory mi po glowie chodzi ? mysle,ze powinnas wziąsc paru dni wolnego od tych garow, bo masz wyrazny klopot z podzielnoscią uwagi, odpowiadasz sylabami i malo konstruktywnie

Good to fuck Traf chciał, ze się zapomniałas przelogowac - a skoro w tamtym wątku wyszło z ciebie gówniarstwo, to nie widzę sensu ciągniecią tego wątku ;) Zdecydowanie wolę oddać cześć wibratorom Dark :classic_cool: Dark, nazwiesz któryś moim imieniem? :classic_cool: Tylko nie ten analny! 😭

Gość głupia jak but kasia!!
ja tam wolę kutasa z facet w zestawie

Jasne ze...Widzisz, mówiłam Ci, jestem niereformowalna. Powinnam chyba wyjechać na kilka dni na inne forum. Pomyślę nad tym. 1 Nei, wszystkie mają Twoje imię. Kiedy się wypełniam mówię do nich po imieniu szeptem, czule, potem głośniej, aż w spazmie rozkoszy krzyczę. Już wszyscy moi sąsiedzi wiedzą jak masz na imię.

.

Gość dupodajka
głupia jak but kasia ja tam nikogo nie muszę kochać do seksu BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB dokończenie myśli: bo jestem dupodajką pracującą na autostradzie. W zimnie i przy strasznych mrozach,, kiedy autostrady puste, w domowym zaciszu używam dilda 25cm

nei nei a twoje wibratory nie wymagają servisu ? moja firma dostarcza urządzen zastepczych na czas servisowania, zupelnie gratis podwioze ci folder podaj mi namiary nasiebie i nagie zdjecie na maila bez glowy

.

Obsługuj, tylko nie zapomnij odwrócić się do nie tyłem. Chcę to widzieć. Pójdę już, bo "Znów przypaliłem kaszę"🖐️

dark to bylaby moja pierwsza kulinarna przygoda ale nie poradzilas sobie poraz kolejny z wyzwaniem, ktore zycie postawilo na twojej drodze, obawiam sie, ze niedlugo nawet ja nie bede w stanie ci pomoc