Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Messi29

Imię dla dziewczynki:-)

Polecane posty

Gość przecież Zosia, czy Laura nie
sa kontrowersyjne, to samo Nina

Gość ja patrzę też na znaczenie
imiona i nistety czśeto jest tak, że dane imię kojarzy nam się z konkretną osobą tak jest u mnie w przypadku imienia Natalia.... może nie jest brzydkie, ale kiedy słysze to imię kojarze to tylko z brakiem kultury i wielkim tupetem

Gość monster mama
ja też się zastanawiam nad imieniem dla córci, moje typy to Nina, Hania, Monika i Aleksandra. mąż się upiera przy Oli...

Gość monster mama
lena, olivka, viktoria i podobne z listy top 10 - nie

Gość a ja mam agatke
:)

Gość emilaianka
moje typy to: Sandra,Monika.Julia,Klara,Oliwka.

to opowiem wam co moja kolezanke spotkalo wczoraj :) jestesmy na komunii i obok sali byl plac zabaw. nagle zorientowala sie, ze zgubil sie jej syn. to ta poszla na plac zabaw i krzyczy "Kuuubaaa!" i widzi, ze kilka chlopcow stanelo i patrza sie na nia:D to ta krzyknela "Kuuubaa (i tutaj nazwisko jej syna", to jej syn praktycznie od razu przyszedl:D ubaw mielismy na komunii z tego straszny, bo niezle wygladala ta sytuacja:) dziewczyny maja racje, ze nie warto az tak powielac pospolitych imion, bo faktycznie pozniej bedzie problem:)

mnie sie podoba np. Kaja i gdzies slyszalam juz, ze niby to jest tez popularne, a jak na razie nigdzie nie spotkalam takiego imienia:) podoba mi sie tez Gabrysia albo Lidka, Ewa...mojemu bardzo podoba sie Hania, ale ja mam na imie Ania, to niestety odpada, bo Ania i Hania to bardzo podobne imiona. na mnie niektorzy dawniej mowili Hania:) moja ciotka tez ma Anna i do tej pory do niej mowia Hanka.

ooo i jeszcze podoba mi sie Emilia:) na pewno nie chcialabym corki Nikoli, bo to nie wiadomo od jakiego imienia to jest:/ tak samo kiedys na fejsie skomentowala zdjecie syna mojej kolezanki w stylu, jaki fajny itp i jak ma na imie? wiem, ze ta kolezanka to niezla jajcara jest, ale odpisala BRAYAN. okazalo sie, ze jej syn ma tak na imie...sa rozne gusta i gusciki :)

Gość a mi się podoba
Kornelia

Gość mamusiaRAZYdwa
Córę mam Weronikę. Jeśli będzie druga, o to podoba mi się szaleńczo Klara, ale mężuś się nie zgadza, podoba nam się też Urszulka, Lenka. Anastazja jest ładne, ale wydaje sie być dość kłopotliwe.

nigdy nie dałabym na imię córeczce Karina bo... może jestem dziwna kojarzy mi się to z serialem o koniu KARINO:) ale są gusta i guściki:)

Gość moja córa będzie miala na imie
Greta. I już! :)

Gość undefined
Ja sama nazywam się Nina i nie uważam ,że imię Nina należy do kontrowersyjnych :) a co do żeńskich to mi się podoba Łucja,Laura :)

Gość mamusiaRAZYdwa
nicole1188, z jakiego regionu jesteś?? ;) Karina mi też srednio, mam oleżankę, która dala dziecku na imię Vanessa...masakra. A nazwisko z "ź" etc...żal.

Gość Kamila :) :) :)
ma dużo zdrobnień :)

Siostra mojego chłopaka urodziła córkę dwa dni temu, nazwali ją Martynka, choć na początku miała być Wiktorią. Mi osobiście podobają się jeszcze imiona takie jak: Ewelina, Katarzyna, Lilianna, Karolina, Sonia i Oliwia :-) Nigdy nie nazwałabym swojej córki Joanna, Barbara, Angelika, Karina, Milena i Magdalena.

Gość up45678cvbn
up up up

Gość turkusowyszafir
Ninka jest slicznie :)

Gość tasia 600
A co wy tak czy pasuje do nazwiska??? Czasem nawet moze brzmiec seksownie jak np, Nastazja Kinski(nazwisko ma forme meska w dodatku).A jak dla mnie brzmi naprawde sexi :)i nawet czesto spotykalam takie polaczenia .No chyba ,ze ktos ma nazwisko Kielbasa,Glab,Koryto itd to wtedy rozumiem problem z imieniem.

Gość mamusiaRAZYdwa
z tą Vanessą to właśńie taki przypadek ;) xxxxxx...przypomina...na ból głowy...etopiryna...i do tego dołącz sobie Vanessę ;P

Gość tych Milenek....
Tych Milenek nie ma wcale aż tak wiele. Na rpzedszkole mojego syna - 10 grup - tylko jedna. na podwórku żadnej nie ma

Gość tych Milenek....
do fanka Manchesteru United :) dlaczego nie Milena??

Gość ja mam teraz kiepska sytuacje
Maz chcial Julke albo Patrycje a mi na tamten czas podobaly sie imiona: Sandra, Martyna. Nie moglismy dojsc do porozumienia, wiec dalam mezowi ostatni wybor (po przejrzeniu kalendarza)- Paulina albo Natalia i stanelo na Natalce. Gdyby byl chlopiec, to na pewno upieralabym sie przy imieniu Eryk :) Z meskich imion podobaja mi sie rowniez: Seweryn, Rafal, Sebastian, Tomasz i Artur.

Gość ja mam teraz kiepska sytuacje
Teraz dla dziewczynki podobaja mi sie: Kalina, Milena (to podobalo mi sie od zawsze, mialam kolezanke w dziecinstwie o tym imieniu, wtedy bylo niespotykane), Magdalena (tylko do Madzi czy Milenki nie podoba mi sie modne teraz zdrobnienie "Lena").

Gość ósemgaa
Wg mnie najładniejsze imie żeńskie to Aniela,Marianna,Lilianna i Marcela. Ładne też są Jagoda (moja siostra ma tak na imie), Maja (takze moja siostra ma tak na imie), Kalina i Zosia. Ja sama mam bardzo pospolite imie Anna.

Gość ósemgaa
A i najgorsze wg mnie to Angelika, Katarzyna,Gabriela i Aleksandra.