Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koteczka-1992

galaretowaty śluz

Polecane posty

zauważyłam dzisiaj u siebie bardzo gęsty, wrecz galaretowaty sluz, który idzie rozciągnąć... co to moze byc? bardzo się boję ze może być to oznaką ciąży... mam w pochwie uczucie wilgotności. proszę, pomóżcie.

Gość wiedząca28
Jeśli nie odczuwasz pieczenia, czy też swędzenia w miejscu intymnym, śluz jest jak najbardziej normalny i świadczy że masz płodne dni. Pewnie już spotkałaś się z nim wcześniej. Jeśli Cie to niepokoi, to załóż dopochwowo globulkę probiotyku invag, pomoże on w odbudowie, regulacji równowagi mikrobiologicznej. Jeśli miałaś normalnie okres i się zabezpieczałaś to nie jesteś w ciąży. Pozdrawiam

miałam okres, ale w zeszlym miesiącu, a uprawiałam petting z chłopakiem w 13. dniu cyklu, wytrysk na moje ciało, ale moglo coś spłynać. Cykle mam regularne, 31 - 33 dni

w pochwie zawsze jest wilgotno!! najwyżej odczucie wilgotności w okolicach sromu to inna bajka u niektórych kobiet pojawia się śluz przed miesiączką, i daje on odczucie wilgotności. Gdyż ciałko żółte produkujące progesteron słabnie na mocy, dlatego sie tak dzieje.

no właśnie dlatego sie martwię, bo nie zauważyłam u siebie w tym miesiacu specjalnie sluzu płodnego, tylko ten galaretowaty, taki żelowy...

Gość jak nic szaleńcy
ten galaretkowaty to płodny

Śluz, który można rozciągnąć, jest przezroczysty, nie mętny- występuje podczas dni płodnych. Nie towarzyszą temu żadne inne objawy? (swędzenie, dyskomfort, pieczenie)

Gość goscpomizcie
Czy to zawsze sluz plodny?!?! Mam nadzieje, ze nie... Odswiezam temat

Gość gość
Niekoniecznie. Taki występuje również podczas stosowania tabletek antykoncepcyjnych i w ciąży też mi się taki pojawia czasami.

Gość gość
Szczerze mowiac to nigdy takiego nie mialam. Jestem 4 miesiace po porodzie bralam tabl ale musialam odstawic, pojawialy sie krwotoki. 3 tyg nie biore, zaczynAm znow brac od miesiaczki. Obawiam sie, bo dwa dni temu sie kochalismy, a od wczoraj mam taki sluz... Moze zwiastowac miesiaczke???