Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karambolsss

CO WY POLECACIE KUPOWAC W BIEDRONCE CO WAS MILE ZASKOCZYLO I JEST DOBREJ JAKOSCI

Polecane posty

Gość karambolsss

JEST COS TAKIEGO??

Gość Kiki D
Cola biedronkowa jest super :D Łosoś wędzony z pieprzem Wafelki a la Grześki za ok 10 zł w dużym opakowaniu Chipsy- zwłaszcza te limitowane serie, np ostatnio o smaku Spaghetti Carbonara :P Karkówka na grilla mi smakuje Ogólnie dużo rzecz tam kupuję, zwłaszcza jak jadę na grilla. Wiele takich tematów już tu było poruszanych

Gość karambolsss
AKURAT TE RZECZY CO WYMIENILAS SA NIEZDROWE:( NIECH NAPISZE TU KTOS KTO ZDROWO ZYJE I KUPUJE ZDROWSZE RZECZY:)

Gość Kiki D
Kochana, a Ty naprawdę myślisz, że w dzisiejszych czasach coś jest zdrowe? ;) Moja fryzjerka zwykła mówić, że woli dzieciom batona kupić, niż nafaszerowaną ołowiem sałatę ;) Oczywiście wymieniłam produkty typowo grillowe, imprezowe, bo warto tam takie kupić. Żółty ser- czasem kupuję, ale wolę kupić w zwykłym sklepie spożywczym- np taki o dwóch pozycjach w składzie. Wędlina- pakowana, droga i w składzie pewnie też bez rewelacji, jak większość- najlepiej upiec sobie samemu. Warzywa i owoce- różnie, zwkle bez smaku i zapachu jak większość w supermarketach, najlepiej hodować samemu albo kupować w sezonie od hodowców. Jaja- z hodowli ściółkowej, nie jadam takich.

Gość jhggjhbj
vip 7,2 %

Gość jhggjhbj
szampan za 5.45

Gość onahfdyusi
w Biedronce dobre są serki wiejskie z Mlekovity i Delikate jogurty z danona biszkoptowy i fawelkowy w dwupaku całkiem niezły jest też ser biały kupuję tez parówki z szynki Sokołów bo w Biedronce są znacznie tańsze śledzie pod własną marką Biedronki a produkuje je Lisner drożdzówki z serem i z jabłkiem-nie ma w nich konserwantów a są dobre poza tym często warzywa i owoce dobre są właśnie chipsy Top Chips niezła jest Biedronkowa Cola bo produkuje ją Hoop często np Michałki z Wawelu są na wagę, po fajnej cenie poza tym z chemii w Biedronce znajdę mój niezbędnik tj żel micelarny do mycia twarzy(produkuje go Tołpa, jest super, a cena śmiesznie niska) -płyn micelarny (ale jego wycofują a taka szkoda, też od Tołpy) poza tym czekolada biała z ryżem

Gość onahfdyusi
dobry jest tez natruralny serek homogenizowany Tutti i jogurt grecki

Uwielbiam wieele rzeczy ale ostatnio zakochałam się wręcz w migdałach w czekoladzie z cynamonem. Są rewelacyjne. Słodycze w ogóle w Biedronce są godne polecenia

Gość onahfdyusi
poza tym wafelki Estella jak ktoś lubi Princesse są spoko, serek homogenizowany Tutti zwłaszcza naturalny, jogurt grecki, z lodów to wiem że dobre są rożki i lody Arleta(czy jakoś tak), ale nie wiem czy skład też dobry, wiem tylko że smakowo są fajne, soczki Pycholandia jak ktoś pije Pysie i Kubusie niczym się nie różnią, sok Melly pomarańczowy produkuje Hortex zresztą bananowy podobnie. Woda żywiec zdrój w większej butlece a cena jak w innych sklepach za 1,5 litra, mleko z mlekovity duże tzn 1,5litra a kosztuje niecałe 3 zł. Jest sporo rzeczy. Co do wedlin i żółtych serów i ryb się nie wypowiem bo kupuję takie rzeczy gdzie indziej. Płatki Mlekołaki są w fajnej cenie, poza tym mają też fajne musli. Nie polecam smietany i innych jogurtów niż wymieniłam, kremu czekoladowego do kanapek, wacików,bułek(ale to chyba zalezy od konkretnej piekarni)

Gość Kant dupy
Dawno nie kupowałam nic w Biedronce właśnie dlatego, że odżywiam się zdrowo i zrezygnowałam z Biedronkowych specjałów ;) Jesli mogę coś polecić to twarożek President z rzodkiewką w dużym opakowaniu, pomidorki koktajlowe...

Gość onahfdyusi
o tak, migdały zdecydowanie są pyszne. Z "grzesznych"rzeczy pyszne są też chipsy limitowane tylko dla Biedronki Lays dla niej o smaku pomidorków cherry dobry skład mają chipsy solone -tylko ziemniak, sól i olej(ale ja rzadko jadam)

Gość onahfdyusi
i czekolada gorzka z Wawelu ze skórką pomarańczową 70proc kakao i czekolada do picia Magnetic którą robi la Festa:) dużo by wymieniać.

co do produktów z biedronki to napewno jogurty i serki. mleko, śmietana kwasna jest fajna gęsta, chipsy, sok bananowy, cola smakuje mi bardziej niż ta oryginalna, świetne są też rodzynki w czekoladzie. całkiem dobre maja sosy do sphagetti w słoikach choć rzadko kupuje bo zazwyczaj robię sama. soki pycholandia również są spoko. to tylko niektóre z rzeczy z biedronki które są dobre. oczywiście smakowo bo na skład rzadko zwracam uwagę. po za żywnością maja też bardzo fajne ręczniki papierowe, balsam do mycia naczyń- kraft i sporo innych artykułów.

Gość Tedeja
Ja w pierdonce kupuję pieluchy dada - lepsze niż pampers active baby Jogurt la creme czy jakoś tak - produkuje go bakoma Krakersy są świetne :) I syrop do piwa wiśniowy - firmy paola Jogurty jak froop tylko tańsze Wspomniana już cola Tuńczyk w kawałkach Przyprawy w dużym opakowaniu - produkuje kamis :)