Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pulpetinka

schudnijmy razem...

Polecane posty

Gość Aniuleńka
Ja zajadam się błonnikiem jabłkowym i błonnikiem owsianym GAL :) Nie odczuwam wtedy głodu i mniej jem :) A w dodatku są smaczne! :) I działa! Schudłam w tydzień 3kg! :)

Pulpetinka na waze 51kg przy 163. To znaczy jutro mam kolejne ważenie bo zawsze to sobie w piątek i wtedy tow się mierze. To jutro wam podam ile mi poszło cm. Właśnie jestem po40 minutowym treningu. Żeby się pogoda poprawiła co na rower skocze. Pulpetina a może zamiast tabletek to zielona i czerwoną herbata. Ja osobiście jakoś tak nie jestem przekonana do tabletek bo bym się bała że po odstawieniu będzie jojo. Trzymajcie się dziewczyny:-)

Gość pulpetinka
leara-kiedys pilam duzo takich herbatek...moze masz racje co do tabletek...wiesz to moje marzenie zobaczyc na wadze 51 moim zdaniem wazysz swietnie dlaczego sie odchudzasz??

Gość szczupla na lato
dziewczyny moge sie przylaczyc?

Gość pulpetinka
szczupla-dolanczaj smialo:) Ja jak do tej pory zjadlam jajecznice z 2 jajek z papryka i 2 kromki razowca,planuje jeszcze pare czeresni,jogurt,i 2 marchewki zaraz zrobie sobie cherbate zielona .dzis sniadania nie jadlam ta jajecznica to obiad,czeresnie podwieczorek,a jogurt i marchewki kolacja mam nadzieje ze nie bedzie zmian.

Pulpetinka ogólnie z wagi jestem teraz zadowolona tylko u mnie wyglądało to tak że od paru miesięcy bardzo dużo jadłam nie ruszałam się i tak mi centymetrów przybywało więc powiedziałam sobie dość i zaczęłam mz i ćwiczyć:-) jeszcze tak z 3kg mogło by spaść. No i bardziej zależy mi na ujedrnieniu ciala. Kurcze dziewczyny chyba dostanę okres bo strasznie nerwowa. Jestem. Pulpetinka strasznie mało dziś zjadłaś najadasz się tym bo ja bym chyba padła wogóle bez śniadania u mnie ani rusz. Ja już po obiedzie kalafiorowa była:-)

Gość pulpetinka
leara-wiesz ja ogolnie tez zawsze jem sniadanie dzis wstalam pozno wiec sobie darowalam.Wlasnie wrocilam z biegania czuje sie swietnie:)fajne uczucie kiedy jestes zadowolona z siebie ze cos zrobilas dobrego dla siebie.ale pokrecilam--,;;))

Gość kfjednjedjnjen
Ja się odchudzam od 2 dni i mam dość. Mam 1 kg mniej. Waże 60, mój cel 52kg. Nie wiem , jak to zrobię, ale nie mam wyjścia. Wyglądam koszmarnie, w ciagu roku tak sie doprowadziłam, 8 kg przytyłam:(

Dziewczyny jednak poszłam na rower:-) słoneczko wyszło więc pojeździlao troche. Pulpetina tak myślę że ja się czuje po rowerze tak klj ty po bieganiuw:-) dobrze że jesz śniadania najważniejszy posiłek w ciągu dnia. Teraz czekam ok mój serial na wspólnej. Miłego wieczórku

Dziewczyny jednak poszłam na rower:-) słoneczko wyszło więc pojeździlao troche. Pulpetina tak myślę że ja się czuje po rowerze tak klj ty po bieganiuw:-) dobrze że jesz śniadania najważniejszy posiłek w ciągu dnia. Teraz czekam ok mój serial na wspólnej. Miłego wieczórku

Gość pulpetinka
Noi minol kolejny dzien,diety:)do jutra.

Halo dziewczęta co tam słychać u was:-) ja zaraz się biorę na śniadanie później ćwiczenia. Miłego dnia

Halo dziewczęta co tam słychać u was:-) ja zaraz się biorę na śniadanie później ćwiczenia. Miłego dnia

Gość pulpetinka
Czesc leara-ja juz po sniadanku zjadlam jajko z papryka i polowe bulki,dzis na obiad planuje kotlecik,cykorie.,na kolacjie salatka z ogorka ,pomidora,papryki,marchewki. i oczywiscie moze pobiegam popoludniu.wiesz mam pytanko ile masz lat??

Kurcze pulpetina ale masz dziś pysznosci:-) ja na śniadanie 2razowe chlebki a przed chwilą musli z naturalny jogurtem zjadłam. No i już mam rower zaliczony:-) przy okazja byłam też na solarium bo niedługo idę na wesele a na naturalną opalenizne nie ma co narazie liczyć przy tej pogodzie. A odr. Na twoje pytanie mam 26 lat jeszcze:-) a ty ?

Gość pulpetinka
Ja mam 28 lat:( kurde ale ten czas leci.....

Gość gość
Właśnie przed chwilą skończyłam porcję ćwiczeń:-) no i mierzenie było więc napisze ci że przez tydzień zeszło po cm z bioder nic choć w zeszłym tygodniu zeszło mi 4cm więc nie wiem czemu teraz nic , a z brzucha 2,5cm. Czy to dużo czy mało to nie wiem ale każdy stracony cm cieszy:-) a jak tam ci mija dzień.

Oczywiście wyżej to ja leara zapomniałam się zalogować

Oczywiście wyżej to ja leara zapomniałam się zalogować

Gość pulpetinka
Hej leara-kurde jest wieczorek pije piwko z mezem...wiem ze nie powinnam:( jak widze to tylko my jestesmy jak narazie...:)

Gość pulpetinka
hej witam dzis sobota z ruchu to jakis spacerek...dzis na sniadanko polowe rogalika,obiad salatka z ogorkiem,burakami,jajkiem,pomidorami,...podwieczorek czeresnie,kolacja pizza..raz wtyg, mozna zaszalec:)

Hej ja dziś lew cały dzień miałam jakiś taki pokrecony. Nawet nie ćwiczyłam dziś:-( dietę jako tako trzymałam rano śniadanie 2 razowe kawałki chleba później musli z naturalnym później spageti z makaronem później połowa ananasów z puszki bo akurat ciasto robiłam i zostało no i przy okazji troszkgd jogurtu owocowegm i galaretki podjadlam no na kolację 2wasa no i jak robiłam sałatke to też trochę podjadalam. Tak że małe weekendowe grzesz,ki były!

Gość pulpetinka
Ja od jutra ruszam pelna para bo naprawde chce 10 kg schudnac..salatka,salatka,warzywa...tyle moze jakis kawalek miesa chudego.musze dac rade.

Halo pulpetínka jak tam postanowienie od nowego tygodnia. Widzę po twoim poscie że się ostro mobilizujesz:-) ja już po śniadaniu tradycyjne2kawałki razowego z dużo ilością warzyw i wędlina posmarowane serkiem :-) dziś muszę iść na rower i na solarium chce skoczyć też.

Gość pulpetinka
Witam..ja dzis ostro zabieram sie do pracy ,sniadanie juz za mna ...kromka razowca z jajkiem ,pomidorem,i papryka.Mam zamiar trzymac sie ostro dietki...