Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allibabkowa

Tusz pół- permanentny

Polecane posty

Gość allibabkowa

Szukam szkolenia z tuszu pół-permanentnego, które szkolenie polecacie? Dzieki za wszystkie namiary :)

Gość pennneloppka
Ta scara to główny produkt to produkt europejski, a nie chiński. Jakość jest ważna! Same sie o tym przekonacie.

Gość gość
Ta scara z tego co wiem to główny produkt to produkt europejski, a nie chiński. Jakość jest ważna!

Gość hhhonorata
Fajnie ze powstał ten wątek. Ja byłam na pokazie w Bielsku i też mi się bardzo podobało. Firma odbiega od innych. Współpracuje już rok i jestem bardzo zadowolona.

Gość hellka2
Ja zgłaszałam się telefonicznie 603 270 619. Zadzwoniłam podali mi termin, wpłaciłam zadatek w celu rezerwacji miejsca. Warto na pewno się na takie szkolenie zdecydować.

Gość delllicja2
W przyszłym tygodniu idę na szkolenie, zdam relacje jak będzie po. Chce też dodac kolejną usługe w moim salonie.

Gość malwina89
A które szkolenie wybrałas ? To łączone nouvauScara i LVL – lifting rzęs ? Teraz z tego co wiem mozna je wykonac duzo taniej.

Gość marianiskowa
Oj tak to łączone jest super, i też bardzo sie opłaca jesli chodzi o cene, wiec spokojnie na nie bym postawiła.

Gość dossskowa23
Dla mnie to była najlepsza opcja jesli chodzi o zabieg na rzęsy bo ja tak naprawde nigdy też nie myslałam o tym zeby je przedłużac. Wiec to taki najlepszy z możliwych zabiegów.

Gość pennneloppka
Nie wiem czy wiecie ale w w UK to tez jest bardzo popularna metoda i teraz jak widać wszystko przyszło do naszego kraju.

Gość olliska23
Ja teraz też posłałam na taki kurs moje kosmetyczki, bo zalezy mi na tym zeby moj salon miał bardzo dobrą renome i aby jak najwiecej własnie kobiet mogło przyjsc i skorzystać w moim salonie z takiego zabiegu.

Gość makkkalka
Teraz trzeba kierowac sie tylko dobrą i sprawdzoną firma jesli chodzi o szkolenia. Bo to gwarantuje nam tylko włascwie przygotowanie i potem coraz wiecej klientek.

Gość allinka34
Dlatego wlasnie dziewczyny jesli nosicie sie z zamiarem przedłużenia rzęs to na pewno ten salon jest takim w 100% godnym polecenia http://www.salonurodyelegante.pl/

Gość gość
LIFTING rzęs? :O:O:O