Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hihiiihi

kpina ile własciciele chcą za pokój brać

Polecane posty

Gość hihiiihi

pffff....głupich szukają...za 700zł to w mniejszym miescie mozna wynajac kawalerke z czynszem w tej cenie a sobie za pokój zycza - chyba ich pogieło, pazerni sa strasznie...chca za czyjas kase zaplacic wszystkie rachunki? masakra

Gość CZARNA WDOWA W kropki bordo
srac bedziesz do reklamówki,kapac się nad wisłą? nie wspomne o prądzie,gazie,mediach,eksploatacji mieszkania...

Gość hihiiihi
kolezanka ma 2 pokojowe mieszkanie i chce za pokoj 700zl! a uwazam,ze powinno sie oplaty dzielic na pol czyli czynsz jakies 300zl i woda,prad 100zł to jest 400zł, wiec to na dwie osoby to 200zł ! a nie 700!

Gość jolka prawdziwa
Koleżanka bierze lokatora do łasnego domu i ma brac tylko za połowe opłat? 500 zł to opłata za niedogodność mieszkania we własnym domu z obcym człowiekiem. A zreszta to ona rozdaje tu karty.

Gość 22222oesu
to sama wynajmij mieszkanie i daj komus pokoj za polowe czynszu

Gość vb12
ja wynajmowałam pokoj za 750 zł łozko miałam zespute spałam na podłodze, włascicielka powiedziała ze pomysli o nowym lozku tak myslala pół roku az w koncu sie wyprowadziłam, teraz mam własne mieszkanie, kawalerka, czynsz i rata kredytu to troche ponad 800 ale robie co che i w konu mam spokój

Gość hihiiihi
to od obcej osoby a od koleżanki tyle chce brać? jaka to niedogodność? powinna sie cieszyc, że nie musi sama mieszkać, samej to nic fajnego

Gość hihiiihi
mnie nie stac na wlasne mieszkanie i nigdy nie bedzie mnie stać, a jakbym miała to wolałabym wynająć koleżance za 200zl niż żeby pokój stał pusty i co ona z tego ma? pusty pokoj, sama jak palec w tym mieszkaniu a oplaty placi całe sama

Gość sdssdfdsfdfsd
Jak cie nie stac to nie wynajmuj. dobrze rozumiem 200 zł chcesz płacić miesięcznie za wynajem?Kpiny jakies?Sama wynajmij i dopłacaj jeszcze lokatorowi.jacy to ludzie pazerni i cwani.

każdy żąda ile uważa. ja mieszkam w małym mieście. zaledwie kilka tysięcy mieszkańców a ceny są potworne. niektórzy za kawalerkę chcą 1000-1500zł.

Gość sdssdfdsfdfsd
hihiiihi to od obcej osoby a od koleżanki tyle chce brać? jaka to niedogodność? xxxxx Sory ale na dodatek jestes roszczeniowym burakiem. To co że koleżanka, może jeszcze cie ma karmic za darmo i kupować mydło, czampon, papier do dupy etc, xxxxx powinna sie cieszyc, że nie musi sama mieszkać, xxxxxxx Cieszyć się, ze się bedzie miało pasożyta na karku?

Gość oooooooooooooooooooooo88
ja kupilam mieszkanie 3 pokojowe i wole zeby staly puste niz ma mi sie chocby kolezanka paletac, za zadne pieniadze bym nie weszla w uklady mieszkaniowe ze znajomymi

Gość kolezankaona
To chyba o mnie :o Masz na imię Ania?

Gość hihiiihi
jakiego pasożyta? bede dawać 200zł, bedzie jej lżej w rachunkach o te 200zł ? no nawet moge jej dorzucic 250zł, powiedzmy dam jej 250zl, ona udostepni mi internet ktory ma bez limitu, ona nic nie traci a jeszcze zyskuje. 250zl do przodu. A mnie prawie nie byloby w mieszkaniu, bo pracuje.

Gość hihiiihi
nie mam na imie Ania

Gość lolalolaaaa
Tez uwazam, ze to jest przegiecie. Wlasciciele takich mieszkan sa bez serca, jak mozna płacic za wynajem pokoju 700zł ?? To wiecej niz polowa wypłaty. Nie mowiac juz o wynajmowaniu np. kawalerki za 1400zł w kraju w którym wiekszosc mlodych osob pracuje za najnizsza krajowa czyli 1200 netto:(

Gość hogatahogat
Weź spadają cwaniaro z forum.Jeśli to nie prowo,to koleżanka powinna cie w doope kopnąć.Pasozycie.

Gość cytat kafaaateriaa
do hihiiihi - ale jestes pazerna i chytra, powinnas płacić całe opłaty + dla koleżanki z 500 zł, czyi ok 1000 tłuku

Gość hahahaha......
to ty chcesz placic tylko polowe rachunkow a mieszkac zadarmo tak??? idiotka. Nie podoba Ci sie to nie mieszkaj. 700 zl to normalna cena. My z mezem tez wynajmujemy 1 pokoj za 650zl

Gość maskkkaraaaaa
lolalolaaaa - ale to nie ejst wina tych co mają mieszkania - tylko rządu!!! to rząd powinien pomagać tym których nie stać a nie ludzie co mają mieszkania. skoro ty masz kilka par gaci a inni nie mają wcale to idz rozdaj swoje, a sobei zostaw jedną parę

Gość hihiiihi
lololalalo chociaz jedna osboba mnie rozumie, wlasnie kawalerka to luksus, jak jest para to wynajmuje kawalerke za 1500zl nawet ale zostaje im drugie 1500zl z wyplaty drugiej osoby i maja na zycie, a ja jestem sama, musze sie jakos utrzymac, zarabiam 1600zl, a musze cos jesc, oplacic bilety, ubrania i inne

Gość hihiiihi
a to niby z jakiej racji mialabym placic 1000zl ? za co całe opłaty? ona też zużywa wodę, prąd i gaz! 1 pokoj za 650zl ale na dwie osoby to wam wychodzi po okolo 325zl za osobe, to jeszcze nie jest majatek, we dwoje wam latwiej

Gość CZARNA WDOWA W kropki bordo
hahahahaha padłam na ryj dziewuszka chce dac 250zł i miec neta za ktory jej kolezanka płaci hahahahaa żenada wez sobie akrton i mieszkaj na dworcu bedziesz 250 do przodu ciepło jest

Gość hahaha licencjat z marketingu
skoro nie stac kolezanki na utrzymanie meiszkania samej to neich wynajmuje pokoj i tez nie bez rpzesadyzmu. Jesli nikogo chetnego za taka cene nie ebdzie to ciekawe czy za polowe darmochy nie wynajmie tego pokoju

Gość Ale to już było!
Wynajmuję sublokatorowi w duzym mieście pokój z kuchnią w blokach za 800zł Wszystkie remonty, wymiana okien, nowa kuchnia gazowa itp. należą do mnie.Jeżeli komus nie pasuje nie musi wynajmować.

Gość hihiiihi
koleżanka płaci za neta 50zł, wiec jak dam jej polowe - 25zl to i tak bedzie do przodu, a ma internet wifi bez limitu, nic nie straci, tylko zyska, widze,ze nie znacie sie na interesach, albo jestescie zbyt bogaci, widzac to co pani napisala co ma 3 pokoje i woli w nich sama mieszkac, ludzie z kasa to sobki, egoisci, a jak bedziecie mialy goraczke to kto wam skoczy do apteki po leki albo da herbatke, zupke,no ciekawe

Gość hogatahogat
i nikt szklanki wody nie poda...

Gość HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAAAHHHA
mi poda służąca, albo dzwonię po taksówkarza i też przywiezie, jak ma się $$$ to nie widze problemu, a wy też wylicozne, hytre jestescie :p