Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fasfsafsafsadf

nie ma wokol mnie prawdziwych przyjaciol, czuje sie zle

Polecane posty

Gość fasfsafsafsadf

okazalo sie, ze mialam pseudo przyjaciolki ;/ masakra - jedyna przyjaciolka siedzi zagranica, czuje sie czasem taka samotna :( mam faceta, mam mame ktorej moge sie zwierzyc, ale dlaczego niby wielkie kolezanki, a okazuja sie takie falszywe ;/;/;/

Gość blableblablo
ale czego fałszywe? aj no dzisiaj duzo jest kurestwa mało wartości - tak powiem, ciesz się ze maszz zajebista mame i chlopaka, bo to glownie bedzie Twoja rodzina, tak? a co do przyjaciolek - nie orzejmuj sie, w naszym zyciu spotykamy tyluuuuuuu ludzi, ze na pewno natrafisz na kogos dla siebie :)

Gość 29243576
pomiędzy babami przyjaźń nie istnieje 🖐️

Gość fasfsafsafsadf
wiesz co okazaly mi sie niezyczliwe, obgadujace za plecami, kompletnie niedojrzale.. no niby tak, ale czasem tak fajnie z kims umowic sie na kawke, do kina ;/

Gość blableblablo
a jestes pewna, ze nie mialy do tego powodow, ze jakos nie dalas im do tego powodow swoim zachowaniem, charakterem? bo czasami czlowiek czegos nie widzi, a inni już nie wytrzymują i o :/

Gość fasfsafsafsadf
no raczej nie... poprostu nie mam czasu na imprezy mam 26 lat, przestalo mnie bawic jezdzeznie po dyskotekach, a ejdna z nich ma 25 lat zostawil ja facet i ciagle szaleje, druga ma 32 a jest ciagle samotna, bardzo niedojrzala, wierzy w jakies wrozki itd, kiedys podobno razem spotkaly sie na dyskotece i zaczely na mnie gadac niestworzone rzeczy itd porazka, oczywiscie 1 z nich mi o tym doniosła

Gość Kant dupy
Przyzwyczajaj się, tak jest całe życie i coraz gorzyj. 👋

Gość gruz w mózgu
Gdy czytam, że dzisiaj ludzie pozbawieni są wartości, nie ma przyjaźni, kiedyś była, to mnie to śmieszy, bo znam opowieści mojej babci, rodziców, gdzie było dość ciemnych typów, bydlaków, fałszywych przyjaciół. Nigdy nie było lepiej z moralnym potencjałem ludzkości, tylko ludzie mieli więcej czasu.

Gość ghfrdgdfgd
nie ma dzis przyjaciol, malo kto ma chyba... ludzie to swinie

Gość wrozka piedziuszkaa
nie ma przyjazni

Gość fasfsafsafsadf
hm dzieki za pocieszenie

Gość tzw, ludzie to diabły
Nie ma prawdziwych przyjaciół na tym świecie. Nawet jeśli ktoś jest szczery, to jest np. interesowny... Nie ma ludzi zarówno inteligentnych, dobrych, szczerych, dyskretnych, miłych... Z prawie wszystkiemi osobami jest coś nie tak...

Gość zgadzam sie z wrozka
nie ma :)

Gość wrozka piedziuszkaa
przyjazn to kit