Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość __myryśka__

Zmniejszenie piersi + implant

Polecane posty

Gość __myryśka__

Jestem nieszczęśliwą posiadaczka biustu o rozmiarze 75H i chciałabym poddać się operacji redukcji myślę,że do rozmiaru C lub D. Biust jest duży i obwisły stąd zastanawiam się czy istnieje możliwość redukcji z równoczesnym wstawieniem implantów? Jestem zdecydowana na poddanie się operacji ale ze względu na to, ze jestem estetką chciałabym aby mój biust po operacji był bardziej jędrny, zwarty i miał ładny kształt co zapewne może być tylko zasługą wstawienia implantów. 1. czy istnieje tak możliwość wykonania tych dwóch zabiegów przy jednej operacji? 2. Czy efekt estetyczny jest znacznie lepszy niż po samej redukcji/- mam świadomość blizn, które zostają po redukcji/? 3. Jaki jest koszt takiej operacji?

Gość do maryśka
Rozumiem Twoje rozterki,ale według mnie to przy znacznym zmniejszeniu piersi chirurg stara się ładnie je uformować. Nie bardzo rozumiem gdzie przy i tak dużej tkance mięśniowej jest jeszcze miejsce na implant(przecież chirurg redukuje nadmiar masy mięśniowej,tłuszczowej itp.) to,wg. nie nie ma sensu.:)