Inna1990 0 Napisano Maj 20, 2013 Witam. Mam 22 lata jestem osobą szczupłą ważę zaledwie 47kg przy wzroście 162 cm. Wraz z mężem nie zabezpieczamy się ponieważ chcieli byśmy dziecko no ale nic na siłę. Miesiączka zazwyczaj u mnie występuje w 29 -30- a nawet 33 dzień ale zazwyczaj mi się spóźnia i trwa ona nie więcej niż 3 dni. w tym miesiącu jestem nie zaspokojona bo mam dziś 41 dzień a miesiączki nie ma. Piersi mnie nie bolą a zawsze tydzień przed miesiączką dotkną się nie mogłam.. tydzień temu wydawało mi się że mnie drażnią zapachy mięsa smażonego i że mam mdłości ale po kilku dniach dostałam grypę ( jelitową ) więc może przez to mi te objawy dotyczyły.. Testy robiłam chyba już 5 razy wszystkie negatywne. Nie wiem co mam myśleć ? czy to może być ciąża jeśli tak to czemu test negatywny po tak długim czasie czy może okres mi zanikł :( ? najbardziej się boje że to ciąża pozamaciczna tyle się w Internecie naczytałam że wszystko mnie przeraża :( proszę o pomoc ( wizyta u lekarza mam dopiero za 3 tyg najszybciej ponieważ przebywam za granica i nie mam ubezpieczenia ) proszę o rady :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elunia342 0 Napisano Maj 20, 2013 kochana nie martw sie. widze ze mamy odwrotne objawy..ja waze 82 kg przy wzroscie 168 ;(lekarz kazał mi sie odchudzic bo to moze byc przyczyna w staraniu sie o dziecko..... staramy sie z mezem od 7 mies...dzisiaj jest31 dzien cyklu...zrobiłam test i wyszły dwie kreski tylko ta druga słabsza wiec dalej jeszcze nie jestem pewna.....moze sgłos sie wczesniej na wizyte prywatna do lekarza...bedzie na pewno wczesniej i bedziesz spokojniejsza... nie martw sie..organizm czasem sprawia psikusy ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Inna1990 0 Napisano Maj 20, 2013 Mam wielką nadzieje że to jest psikus organizmu ponieważ ta grypa mi dała w kość miałam wysoką gorączkę całą noc do tego 2- dniową biegunkę ;( No jak masz już dwie kreseczki to możesz się cieszyć jedna może być słabsza ponieważ może za wcześnie jest powtórz jutro rano test a jak wyjdą ciemne dwie to już będziesz pewna :) no trzymam kciuki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elunia342 0 Napisano Maj 20, 2013 a dziekuje :-) Ty tez sie nie poddawaj :) głowa do góry :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Inna1990 0 Napisano Maj 20, 2013 czy ktoś miał podobną sytuacje jak ja proszę o odpowiedzi ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach