Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sandra K.

Dlaczego Polscy mężczyźni tak słabo wypadają na tle mężczyzn z zachodu?

Polecane posty

Gość Sandra K.

Rozmawiałam z wieloma osobami na ten temat i wszyscy uważają, że polscy faceci w większości nie mają stylu, kultury, nie są dżentelmenami, nie są tak przystojni (jak to jedna z Kafeterianek zauważyła mają kartoflano - buraczaną urodę), zwykle niscy, chodzą i plują, przeklinają, cwaniakują, normalnie wstyd za nich. Żadna z moich koleżanek z którymi mieszkałam na zagranicznych studiach nie związała się z Polakiem, ja również nie zdecydowałam się na rodaka i dziś mogę stwierdzić, że to był strzał w dziesiątkę. Wiem, że pewnie zaraz nasi 'kulturalni' mężczyźni obrzucą błotem kobiety i je zwyzywają od najgorszych jak to zwykle jest w tego typu tematach, myślę, że wiedzą, że to co piszemy jest prawdą i tylko tak potrafią się obronić, ale nie ważne. Jakie Wy macie zdanie na temat Polaków?

Gość $ Terenia $
Bo Polaczki nigdy nie dorównają zachodnim standardom 🖐️ Porównywać statystycznego Polaka ze statystycznym Niemcem to tak jakby porównać nowiusieńkiego iPhona z deską klozetową 🖐️

Gość Iwan Wladimirowicz Palmow
Po prostu mniej zarabiamy, więc dupeczki lecą na tych z zachodu, prosta sprawa.

Gość Lasius flavus
Mysle ze jest to powodowane po prostu tym, ze na Zachodzie jest lepszy, wyzszy poziom zycia :) Tam latwiej sie dorobic, ludzie zyjha na wyzszym poziomie, nie ma czegos takiego jak w Polsce ze ludzie szpanuja brykami po to by czuc sie kims lepszym, tam po prostu zyje sie lepiej i nie trzeba nic udowadniac dlatego nie ma szpanerstwa i cwaniakowania :)

Gość nie rozumiem takiego czegoś
ja jestem z Polakiem. większość moich znajomych jest przystojna a nie kartoflana. mój facet jest kulturalny, potrafi się zachować i jest dżentelmenem . nie znam też facetów którzy chodzą i plują. ale cóż masz to co masz w zależności z kim się zadajesz. nie uważam żeby zagraniczni faceci byli szczególnie urodziwi, ot faceci jak faceci, wszędzie lepsze i gorsze okazy ;). mój facet typowo polskiej urody nie ma. jednakże nie mogę zrozumieć tego typu kobiet co Ty autorko , co na miejscu się z patologią zadawała a robi z siebie bóstwo bo się w zagraniczną teraz wdała...ludzie jak ludzie.

Gość jaodpowiem
bo są żąlosnymi cipami, plotuśnikami i ciotami

Gość Polacy to ciapciaki
🖐️

Gość sonja2233
Ty chyba dziewczynko nie bylas nigdzie oprócz polski.. Zakladasz glupie i nie sluzace niczemu tematy. Zwiedz trochę świat wtedy pogadamy .. Ja uważam ze Polacy to jedni z przystojniejszych facetów w Europie

Gość jaodpowiem
no

Gość Mój pies śmierdzi
Bo na zachód jadą najczęściej nieudacznicy z małej miesciny co im die Polsce uczyć nie chciało i chcą na zachodzie szybką kasę zrobić . Ot i cała prawda. Polak co mu się dobrze w kraju układa nie musi szukać roboty za granica

Gość proste to
bo żyjemy w takim kraju jakim żyjemu, jednak nie można generalizować. A to że autorka i jej znajomi nie mają szczęscia do wartośiowych ludzi to współczuję.

Gość kwiaty we włosach...
ja mieszkam we Francji i nawet nie zadaję się z Polakami, wstyd mi za rodaków.

Gość A czego Ty oczekiwałaś mając
takie a nie inne matki?

Gość $ Terenia $
18:10 [zgłoś do usunięcia] sonja2233 "Ja uważam ze Polacy to jedni z przystojniejszych facetów w Europie" ­ Buhahahaha! Nie wiem co bierzesz ale bierz połowę :classic_cool:

Gość hytfdhf
Szkoda, że w realu kobiety wybierają agresywnego wulgarnego chama a porządnego, dobrze wychowanego mężczyznę mają za ciotę bo nie wyzywa, nie charcha na ziemię, nie atakuje słabszych.

Wiele osób wyjechało chociaż układało im się dobrze. Po prostu patologię najbardziej widać.

Gość Mój pies śmierdzi
:P

no tylko po co komu meska ciipa? Powiedz mi. Ja znam wielu facetów mega męskich, odpowiedzlianych, miłych itd. Jeden z nich jest moim facetem :D A bycie takim to nie jest nic nadzwyczajnego tylko standrd. Żeby z kimś być trzeba mieć czym zaimponować Chamy i buraki są same bo siedzą tutaj i narzekają

Gość Heniu
Współpracowałem z wieloma i jedyni którzy mogli mi dorównać w tym o czym Sandra pisze to byli Holendrzy - reszta to porażka a najgorsi to wywyższające się szwaby, niemrawi po piwie angole, zadzierający nosa kolaboranci prosto z Paryża, analfabeci makaroniarze i krzykliwi hiszpanie udający greka gdy tylko trzeba było coś zrobić. Ale może kobiety inaczej to widzą :)

Gość nbvbnm
hbnm

Gość offerma
ja jestem wesołym polskim grubaskiem w okularkach :D🖐️

Gość efwweew4r
Żeby z kimś być trzeba mieć czym zaimponować Chamy i buraki są same bo siedzą tutaj gggggggggggggggg No ja burakiem nie jestem, chamem też nie a jakoś widzę, że takie chamy i buraki mają wzięcie u polskich kobiet. Dla polek porządny polak to ciota ale porządny Hiszpan to już porządny i fajny.

Gość anarella :)
19:04 [zgłoś do usunięcia] Heniu /hiszpanie udający greka gdy tylko trzeba było coś zrobić./ ­ ­ Ale z tymi Hiszpanami to akurat prawda :D Są przystojni, ale strasznie leniwi, dlatego w Hiszpanii jest taki kryzys, bo nikomu się nie chce pracować, oni by tylko imprezowali :D

Gość sef
dss

Gość skad sie biora te kalorie
nie znam nikogo kto pluje jak chodzi takie cos widuje sie tylko u meneli i aptologii a to jest w kzdym kraju

Gość Popycham posty
­

Gość fdgsf
dsgf

bo na zachodzie są "zagraniczni" a w polsce krajowi. a zagraniczne dla zakompleksionej panienki z zabitej dechami dziury która przyjechała do "wielkiego świata" to zawsze będzie cymes.