Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KOALLa00--6780

Czy dam radę schudnąć 22 kg w 15 tygodni ?

Polecane posty

Gość KOALLa00--6780

Na początku września jade z chłopakiem na wakacje. Nie chce się wstydzić swojej tuszy i nie chce by chłopak wstydził się za mnie. Bo szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie opalać się z moim brzuchem. Moja obecna waga to 74 kg, a dąze do 52 kg. Mój wzrost to 165 cm. Myślicie że dam radę. Może będe robiła wpisy co tydzień i informowała o moich rezultatach. Mam w planach diete 1000-1200 kcal i skakanie na skakance :)

Gość a u u iu
Daruj sobie. Młoda kobieta i tak się zapuścić...wstyd. A teraz byś sie nie wstydziła tylko zaczniesz dopiero na plaży?

Gość Alikowykottt
Da radę, choć to dość trudne będzie, bo 1,5 kg na tydzień. Ale z samą dietą i skakanką nie ma szans. Musiałabyś dodatkowo codziennie ze 2 godziny aerobów dodać( orbitrek, biegi, rower, szybkie marsze, pływanie)

to teraz nie wstyd Ci przed chłopakiem, w kombinezonie chodzisz? a seksu uprawiać się nie wstydzisz z wielkim bebechem?

Gość qwerty...
do 52 to nie próbuj,ja kiedys tyle wazyłam i to jest masakra,szkieletor.Schudnij pare kilo tylko.

Gość ja to mam
.

Gość mary vegeta
polecam dietę dukana, ja schudłam 19 kg w 15 tygodni, ale do diety trzeba dorzucić jeszcze minimum 5 km chodzenia dziennie lub tak z 20 km dziennie na rowerze, bo ja tak robiłam;)

Gość kkke55
22 kg w 15 tygodni? Żartujesz chyba sobie. A potem będziesz mdlała na wakacjach. Nie uda się, za mało czasu. Chyba, że będziesz się głodzić, ale zapewniam, że nie wytrzymasz. Ja przy twoim wzroście ważę 56-58 kg i wyglądam szczupło, jak schudniesz 10 kg to już będzie duża różnica. A na brzuch dużo ćwicz, skakanka, bieganie, hula hop.

Gość akurat nic nie pole-
cam,ale też an "dukanie" schudłam 20 kg. w 3 miechy;ale to była dobrze=dokładnie przeprowadzona dieta i ja startowałam z na prawdę wysokiej wagi, a to ma duże znaczenie.

Gość dvdv
22 kg to naprawdę sporo...nawet jeśli ci sie uda tyle schudnąć to potem możesz przybrać jeszcze więcej. Odchudzaj się powoli. Jedziesz na wakacje, nikt cie tam nie zna i będziesz mogła czuć się swobodnie. Za rok tez sa wakacje i wtedy mozesz zabłysnac i pozbyc sie 22 kg