Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3333333jedenascie

nie mam wyksztalcenia mam prace ale nie jestem zadowolona

Polecane posty

Gość 3333333jedenascie

pracuje w markecie, :(:( mam byc nieszczesliwa cale zycie tylko dlatego ze nauka nie wchodzila mi do glowy? znajomi po studiach siedza na bezrobociu ale im nikt nie powie zlego slowa bo przeciez sie uczyli :O

Gość to idz na
bezrobocie. a tak na serio. To mam bliska kolezanke po studiach. tez siedzi w UP(w sensie bezrobotna) i czeka na jakoms intratna propozycje. Wlasnie ostatnio na imprezie zaczela sie smiac ze dorabia dorywczo i ma w d... i bedzie siedziala na bezrobociu bo ona i jej dziecko ma ubezpieczenia. Ja i druga kolezanka myslaluysmy ze nam kapcie spadna. Juz jej mialysmy powiedziec ze my utzrymujemy takie nieroba jak ona, ale darowalysmy sobie po alkoholu to by byla mega awantura.

Gość GretaBarboo
o ja pierdzielę "jakoms" :o

Gość Kant dupy
Teraz zmieniają zasady w Urzędach Pracy, więc już nie będzie tak różowo. Ja bym pojechała za granicę, póki jeszcze można tak jako tako zarobić, chyba że masz dzieci to kicha.

Gość hetero erektus
jak ktos sie urodzil mentalnym murzynem to ciezko o szczescie w zyciu

Gość nnnnnnnnnneennen
;;;;;;;;;;;;;;;

Gość dla ciebie dla rodziny
ważne to jest co Ty o sobie myślisz co myśla inni to nie Twoja sprawa, na pocieszenie dodam że mam skonczone studia, 2 technika, podyplomowe jakies studia, i jescze pare rzeczy i żałuje że nie zakończyłem edukacji na technikum maksymalnie