Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dołektotalny

starej babie to już tylko leżak i książka

Polecane posty

Tak sobie mysle, ze jak kobieta ma juz swoje lata i jest wolna, to moze sobie chodzic na silownie, basen , aerobik itd itd a ten 1% wolnych facetow, ktory pozostal w moim przedziale wiekowym sie juz i tak nie zainteresuje, bo dookola jest wiele mlodszych, ladniejszych i z doswiadczeniem lozkowym. Ale mimo to bede dalej trenowac, zeby miec kondycje podczas gonienia za tramwajami i autobusami.

Niektórym starym babom obce są książki. Wystarczy leżak. Najlepiej rozłożony nad basenem. Jego basenem..;)

Gość Wiekowy
Bzdury piszesz.

Ale ja nie mam zadnego 'jego' i nie bede miec ;) a ksiazki czytam. I na fitness chodze. I co z tego ;p stara panna jestem. Niedoswiadczona na dodatek. Kazdy zwieje.

Gość Wiekowy
dołektotalny przecież.Należało pomyśleć wcześniej,teraz to czekać i się miło uśmiechać.Może coś się trafi.

a ta kobieta co "ma swoje lata" to w jakim wieku jest? :) Po 60?

Poza tym niektorych nie poznalam w pore. Bylismy w roznych miejscach na swiecie i nie moglismy sie poznac.

A ty z XIX wieku jesteś czy o co chodzi? Ja miłość swojego życia spotkałam gdy skończyłam 32. Nie sztuka być z kimkolwiek, żeby nie być samej :)

folek, ja nie, ale ludzie dookola tak ;) szybko sie sparowali wszyscy. Ale z silownia to fakt, trzeba bylo wczesniej pomyslec. Ale kiedys nie lubilam cwiczyc ;) Tutaj akurat lepiej pozno nic wcale.

nie czytałem Twoich tematów poprzednich. Tak sobie wydumałem, że stara nie jesteś.;) Wpadłem tu po baaardzo długiej nieobecności.. Ale od pierwszego wpisu czułem, że nie o wiek chodzi...:)

Gość ryba dużo piła i zdechła
Fajnie jest być starą babą. Uwielbiam taki stan: leżak, ja i książka.

Gość cool story, bro
dołektotalny- moim zdaniem Ty spotkasz faceta ;) mam dobra intuicję, więc mówie Ci -spotkasz kogoś, kto Cię pokocha i Ty go pokochasz. możesz zacząć się cieszyć, poważnie :D jestes młoda, pewnie atrakcyjna babka, duuuzo jest singielek w Twoim wieku. w każdym wieku można poznać swoją połówkę. próbowałaś szukac w internecie? nie żebym to polecała, bo nie do końca polecam, ale z ciekawości pytam.

Gość Szatynejro
A ja bym cię chciał. Skąd jesteś

cool story, bro to juz moge spac spokojnie ;) kto wie ile mi tego spokoju w lozku zostalo ;p A na serio to bylam na sympatii przez moment doslownie i dalam sobie spokoj. Dzis akurat mam malo marudny nastroj, raczej bardziej przemysleniowy, wiec nie narzekam tak jak zwykle.

Gość gra o tronnn
Dołek,znowu zakładasz nowy temat!A leżak i książka dobra rzecz.Aż się rozmarzylam.

Gość mb h
gfvjnfv

gra o tronnn, skacze sobie po tematach ;) i kafeteria mi nie placi ani grosza za to... po prostu musze sie wygadac raz na jakis czas w nowym temacie. Moze mi to przejdzie kiedys?

Gość gra o tronnn
Właśnie zauważył am,ze Dołkowa dziś w humorze,:-)

Gość gra o tronnn
Dołek,tez byłam jakiś czas temu na sympatii.Ale szybko uciekł am.Raz nawet spotkał am się z takim jednym.Fajnie się rozmawialo przez NET,powiedział abym,ze ideał.Niestety w rzeczywistości kompletna porażka.

gra o tronnn, to niezly rozstrzal ;) Ja sobie tylko udowodnilam, ze to nie dla mnie. Moze jak bede miec 50 lat ;) Jak mi sie jutro do pracy nie chce isc, jeszcze ma padac caly tydzien.

Gość vreqrew
" Niedoswiadczona na dodatek" autorko moze chcesz zmienic ten stan ? mozemy sobie nawzajem pomoc :)

Gość taki jeden facet 28
ile ty masz dołu lat ? przed czy po 30 ?