Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marys1233123

nie wiem co mam zrobić

Polecane posty

Gość Marys1233123

Marys1233123 Związałam się z przyjacielem o imieniu Michał. Potrafiłam dosłownie przegadać z nim całe dni, doskonale się rozumieliśmy, przez 3 lata poznaliśmy się w pełni, nie mieliśmy najmniejszych tajemnic. Niestety on się we mnie zakochał i gdy to powiedział bez większych rozmyślań, zgodziłam się na związek, chociaż go nie kochałam. Nie chciałam go stracić. Przez 3 miesiące próbowałam się w nim zakochać, niestety nie skutecznie, sprawę utrudniał fakt, że studiowaliśmy w rożnych miastach i spędzaliśmy co 2 weekend razem. Widziałam jak on się we mnie zakoch*ję coraz mocniej, a ja po prostu nie umiałam, nic mnie w nim nie pociągało. Gdy 6 miesięcy temu z nim zrywałem, byłam pewna że on ułoży sobie życie szybciej niż ja, był przystojny z pasjami, zawszę przy nim kręciły się dziewczyny, o które byłam zazdrosna. Wczoraj rozmawiałam z moim i jego bardzo dobrym przyjacielem. który bez ogródek powiedział mi że gdy ja "baraszkowałam na innym" to on próbował zapomnieć o mnie, a później starał się ułożyć sobie życie, niestety cały czas gdzieś mnie tam kochał i nie potrafił zapomnieć. Na koniec rozmowy powiedział "Michał Cie dalej kocha i nie spotkasz faceta, który pokocha Cie bardziej" Moje Pytanie. Czy jest sens do niego wracać, i dalej próbować się w nim zakochać?

Gość Kaasku
Nie ma sensu. Takim probowaniem tylko jeszcze bardziej go zranisz, a i tak sie nie zakochasz. To cos czuje sie od razu - wg mnie.