Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytankopkpkkpkpk

Czy któraś z Was schudła bez ćwiczeń będąc na samej diecie i zajmowaniem się dom

Polecane posty

Gość pytankopkpkkpkpk

em i dziećmi?

Gość knvcxz
Ja schudlam 13 kg w 2.5 miesiaca

Gość ja schudłam 10 kilo w 2 miei
z 65 na 55 Ciało miałam flakowate a % tłuszczu podniósł mi się o 3. Jeśli nie ćwiczysz to tracisz przy restrykcyjnej diecie głównie wodę i mięśnie, a tłuszczu najmniej Teraz ćwiczę siłowo ważę 58kilo i mam w pasie 8 cm mniej niż wtedy kiedy ważyłam 55, w udzie mniej 4 cm a poziom tkanki tłuszczowej 19,5% a kiedy ważyłam 55 kg po moim "mądrym" odchudzaniu miałam 24,9%. W ubraniu wyglądałam ok, ale rozebrać się to była tragedia. teraz jestem kilka lat starsza i mam jędrne ciało nastolatki mimo, ze mam grubo po 30-tce

Gość Olcia Dubicka
To coś w moim stylu :) Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Przy dzieciach jest trochę pracy więc taki sposób podszedł mi najbardziej :)

Gość pytankopkpkkpkpk
no dobrze tylko,że ja nie mogę ćwiczyć ze względu na kolana-miałam już 3 operacje, a muszę schudnąć 7 kg i moja aktywność ogranicza się do sprzątania i chodzenia na spacery z dzieckiem co też czasami jest trudne, bo trzeba często za córką pobiegać. Nie chcę żadnych wspomagaczy itp tylko chcę wiedzieć czy da się schudnąć będąc na samej diecie i np aby ciało było dalej jędrne owijać się folią robić peelingi.

Gość mraaauuu
ja polecam diete oparta o niskim indeksie glikemicznym :) jestem na niej od prawie 3 tygodni i schudlam 5 kg, glodna nie jestem, wcale nie musze jesc malo tylko wybrane produkty, nie ciagnie mnie do slodyczy. zdarzyly mi sie zawroty glowy raz, prawdopodobnie spadkiem poziomu cukru ale wtedy zjadlam cos o wyzszym IG i bylo spoko, ogolnie sampooczucie na diecie super. takimi dietami sa np south beach, montignac ale ja nie stosuje sie calkiem do ich zasad. tylko sama tabela produktow :) aha.. no i nie cwicze, ruchu mam tyle co mialam i jakos leci :)

Gość ja schudłam 10 kilo w 2 miei
są miliony ćwiczeń nie angażujących kolan, nikt ci nie każe biegać Skoro umiesz sprzątać i spacerować to spokojnie mogłabyś wykonać trening choćby 3 razy w tygodniu. Ja swego czasu ćwiczyłam nawet ze złamanym obojczykiem, oczywiście to co mogłam, wiec jak ktoś chce to da rade...

Gość kitkaka
Oczywiście że da się schudnąć bez ćwiczeń tylko potem ciało wygląda jak galareta. Ja odchudzałam się po ciąży na diecie south beach schudłam z 77kg do 63 w jakieś 3 miesiące może dłużej to było nie pamiętam, tylko wtedy spacerowałam i zajmowałam się domem, ciało miałam jakieś takie flakowate jakbym nadal miała nadwagę, zaczęłam ćwiczyć obwody fajnie mi spadły ciało się ujędrniło a waga najpierw spadła do 60kg a potem nabrałam masy mięśniowej i wzrosła znowu do 63kg a ciało świetnie wygląda, nie ma co sugerować się waga ćwicząc tylko trzeba się mierzyć robić zdjęcia to motywuje, u mnie sporo w obwodach spadło a waga właściwie została ta sama. Od niektórych ćwiczeń miałam obolałe kolana ale potem nauczyłam się wybierać takie treningi żeby ich nie obciążać, mniej skakania, przysiadów itp Możesz sobie wybrać ćwiczenia modelujące też będą efekty a nie ucierpią kolana, oczywiście dieta to podstawa ale regularne ćwiczenia dają bardzo dużo dobrego :) same spacery czy folia Cię nie ujędrnią.

Gość powiem tak z doświadczenia
bez ćwiczeń i schudniesz i ujędrnisz ciało właśnie tymi metodami co piszesz-owijanie ciała folią czyli body wrapping i peeling dają świetne wyniki w regeneracji skóry podczas odchudzania-rób peeling z kawy co 3 dni i owijaj się folią 2 razy w tygodniu,a pod folię dawaj serum lub koncentrat cynamonowo kofeinowy-rozgrzewający-bądź z l-karnityny chłodzący jeżeli masz żylaki i pękające naczynka.

Jeśli masz żylaki, oprócz maści, wskazane są przede wszystkim rajstopy i pończochy przeciwżylakowe, np. marki Pani Teresa Medica. Tak na prawdę, nawet jeśli nie masz żylaków, takie rajstopy są świetne, ponieważ nogi mniej puchną, nie ma już strasznego uczucia ciężkości nóg. Jeśli nosisz cały dzień obcasy, szczególnie latem, mogą się przydać.

Gość aksdhjhb
ja schudlam i to duzo na sb