Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kant dupy

Mam 178cm i rozmiar 42 a marzy mi sie długa spódnica, ujdzie czy wiocha?

Polecane posty

Gość Kant dupy

Taka czarna mam lejaca, z cienkiego materiału, w pasie jestem wąska jak osa ale dupę mam jak szafe i wielkie cycki, siedze i mam mieszane uczucia a taka chciałam być stylowa latem 😭

Gość pimmi
Zazdroszcze Ci tych cycków, ja przy tym samym wzroscie jestem plaska jak deska, jakbym scieła wlosy to pewnie zwracaliby się do mnie "proszę pana"... :o

Dlaczego długa? Długie sa brzydkie... pogrubiają i zaburzają proporcje sylwetki. Jeśli nie lubisz krotkich to może taka za kolano?

Gość kolkolk
Jest lato,pokaż nogi kobieto,teraz póki jesteś jeszcze młoda

Gość Kant dupy
Tym razem chciałam pokazac cycki :D Już się widziałam na zdjęciu, wyglądam jak namiot :/

Gość roleks
tak słyszałem, że pod długimi spódnicami chowają się przestraszone koty uciekające przed psem

Gość Kant dupy
No cycki są fajne, ale brak cycków też może być fajny, szczególnie jak jesteś szczupła można się ubrać we wszystko a nie tak jak ja - we wszystkim wygladam jak w worku. Gok Wan mi każe chodzić w retro sukienkach, ale ze mnie taka retro dama jak z Ani Grodzkiej, czułabym sie jak przebrana a alternatywy brak :O jak ubrać się ciekawie w mojej sytuacji? Help!