Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mąż się obraził na córke

Mąż obraził się na córkę!!!!

Polecane posty

Córka ma 25 lata, wychodzi za mąż za dwa tygodnie. Kilka dni temu mąż przyłapał córkę na tym jak uprawia seks. Widział 15 minut seks analny a później jak córka robi mu loda. Mąż wyszedł jak to zobaczył i powiedział im do widzenia. Teraz do tej pory nie odzywa się do córki. Córka jest w drugiej ciąży. Pierwsze dziecko urodziła w wieku 18 lat. Zdała mature, skończyła studia i pracowała. Mąż od kilku dni zawraca mi głowę że ten łajdak wykorzystał jego dziecko. Musiałam mężowi przypomnieć że on od jakiegoś czasu robi ze mną to samo i ja spełniam wszystkie jego fantazje oraz to że daje naszym synom pieniądze na agencje towarzyskie.

Gość mkoooo
to córki życie. musi się z tym pogodzić.

przepraszam ale co za palant z tego Twojego męża? dobrze zrozumiałam że on przez 15 minut stał i patrzył jak córka uprawia seks analny a następnie oralny? nie no, co sie dzieje z tymi ludźmi...

Powiedział że zatkało go i nie wiedział co powiedział. Chciał zabrać tylko dokumenty, wogóle nie odzywa się do córki.

Gość yyyKafeKrytykant
wyszedl jak to zobaczyl? chyba jak sobie popatrzyl " ja spełniam wszystkie jego fantazje oraz to że daje naszym synom pieniądze na agencje towarzyskie." przesada z tym prowo :D

Gość patologiiaaaa
aaaa

Gość tgrrer
Brak słów. Jakbym moją córke zobaczył w takiej sytuacji to po prostu wziąłbym pas i przylał na gołą dupe..