Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uHuhuhu...

Brak okresu, bol piersi...ciazaaaaa?????

Polecane posty

Gość uHuhuhu...

Witam. Dzis jest moj 38dc cyklu. Okresu nie widac..strasznie bola mnie piersi po bokach i tak od spodu. Sa ciezkie. Sutki powiekszone i tez bola przy dotyku. Ostatni okres pojawil sie w 35dc tez opuzniony. Ale nigdy nie spoznial sie az tyle! Wdzien spodziewanej @ bolal jakbym miala juz dostac a tu nic...dodam ze pobolewa mnie prawy jajnik i mam sporo bialego sluzu. Test robilam w 29,31 dc-negatywny. Jutro planuje zrobic kolejny..ale miala moze ktoras z was takie objawy i okazalo sie ze to ciaza?? Licze na to ze wlasnie sie udalo...

Gość monster mama
ja, ale o ciąży wiedziałam już w 28tc, bo wtedy robiłam betę. a takie objawy to miałam co miesiąc nawet bez ciąży - czyli forum ci nie pomoże. kiedy miałaś owulację?

Gość dyskretnie
mnie od kilku tygodni bolą piersi jest mi nie dobrze i w ogóle dziś robiłam test wyszedł negatywnie niestety a po kilku tygodniach powinno wykryć więc nie wiem z kąd te objawy nie bój sie często nasz umysł płata nam figle

Gość Ostatnia miesiączka tez
Ci się spóźniła to nie liczyłabym na ciąże. Warto wybrać się jednak do ginekologa.

Gość piersi to co miesiac przed
okresem bolą więc to nie jest żadna oznaka ciąży. Ciążowy ból piersi pojawia sie jak następuje produkcja siary a nie na początku :)

Gość uHuhuhu...
Od 26 kwietnia. Wtedy tez kochalismy sie bez zabezpieczenia. To byl pierszy cykl kiedy nie uzywalismy zabezp. Nie mowie ze sie staralismy ale to dziwne ze spoznia mi sie okres..nigdy wczesniej tak nie bylo. Moze to jednak ciaza. A jezeli tak to test juz wykaze?? W sumie od przytulanek w plodne mija 3 tyg..

Gość uHuhuhu...
Oczywiscie nie wkrecam sobie na sile...w sumie piersi bolaly mnie zawsze przed @ wiec tlumacze sobie ze sie zbliza. Jak tylko przyjdzie @ to odrazu po lece do gina. Moj facet mowi zebym test robila ale nie wiem czy jest sens wydawac kase...

Gość domi2
a wiecie może co oznacza brak jakiego kolwiek śluzu przez kilka tygodni cały czas mam sucho