Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiec tak dzis

Czy za to mial prawo mnie oblac na egzaminie?????

Polecane posty

Gość wiec tak dzis

mialam drugie podejscie do egz praktycznego.Luk super i wzniesienie tez.Wyjezdzalam z Wordu i przy wlaczeniu kierunkowskazu swiatla mijania przeskoczyly mi na swiatla pozycyjne.I przerwal egzamin...Wiem,ze nie powinny sie wylaczyc ale moja mama miala taki sam przypadek i jechala jakis czas po miescie i egzaminator zwrocil jej uwage,ze ma wlaczyc i egzamin trwal dalej.Jaka tu wiec sprawiedliwosc????Nie rozumiem tego Za pierwszym razem zgasl mi 2 x w tym samym miejscu.Za to wiem,ze oblewaja takze musialam to przegryzc.Ale w tym przypadku wiem,ze jednak nie wszyscy na tym oblewaja.Sam k... jak jechalismy na luk to w czasie jazdy pas zapial gdzie to powinno byc przed ruszeniem.Widac jak oni jezdza!!!!

Gość wiec tak dzis
tak suzuki...W nich to i czesto gasnie silnik Dobrze mial prawo ale czemu inny akurat mamie zwrocil uwage?Nie wspomne,ze jej auto gaslo-mimo to zdala i to za 2 razem

Gość wrogtwoj
pytanie zasadnicze - obciagnelas?

Gość wiec tak dzis
Najbardziej drazni kiedy ma sie auto i nie mozna nim jezdzic.Bez prawka w koncu zaczne jezdzic.A jest taka dziewczyna co bez prawka jezdzi juz tyle lat a mimo to 6 raz podeszla i oblala.Troche dla mnie to dziwne bo powinna jz dojsc to takiej perfekcji,ze egz dla mniej powinien byc pikus

Gość wiec tak dzis
mialo byc-dla niej.MALA POMYLECZKA A glupich komentarzy tutaj nie potrzebuje!

Gość jp.,.,JP..
kazda sobie wmówi byle co by tylko siebie usprawiedliwic - popełniłas blad jestes do oblania , w zyciu mi sie nie zdazyło przy właczaniu migacza by zgasic swiatła , to jest niemozliwe

Gość wiec tak dzis
Dobra ale jednak nie wszyscy za to oblewaja o to mi chodzi!Mama jezdzila na miescie bez swiatel i w koncu zwrocil jej uwage i jechala dalej.A ten ch....nie popuscil.Jeszcze z tekstem "A tak dobrze pani szlo".Nawet do skrzyzowania nie dojechalam...

Gość wiec tak dzis
Dodam,ze po wyjechaniu za barierki z Wordu moze z 10 metrow przejechalam,jak nie mniej.I mam wpisane,ze podczas jazdy droga jednojezdniowa dwukierunkowa zrobilam 2 bledy...Z jakiej racji mi tak zaznaczyl skoro wczesniej nie zwrocil uwagi,ze mam swiatla wylaczone???Wiec tylko raz ten blad zostal popelniony.To tak jakby zgasl mi raz silnik i 2 x zostalam negatywna parafke