Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cbeeeeeebieees

Szukam kapeli z dolnego slaska z dobra znajomoscia jezyka angielskiego!

Polecane posty

Gość cbeeeeeebieees

Zalezy mi na tym by przy piosenkach nie bylo spiewania z ostrym polskim akcentem, slub bedzie polsko angielski i chce by przyjezdni goscie dobrze sie bawili,rozumiejac teksty. Nie chce tez zadnego disco- polo, bialych misiow itp. czy istnieje taka kapela??

poszukaj w necie, kapela sama do Ciebie nie przyjdzie. Jak juz jakas znajdziesz to pytaj o język, często spiewaja po angielsku ale wykonanie i akcent.. coz.. polacy to polacy.

Gość cbeeeeeebieees
smierc, duzo kapeli reklamuje swe uslugi wlasnie na weselnych forach,wiec kto wie moze ktos tu zagladnie oczywiscie szukam na boku, dzwoniac itp problem ze wiekszoc kapeli deklaruje sie na nagielski a jak puszczam to przyszlemu mezowi to mowi ze trudno zrozumiec o cyzm spiewaja,tak modyfikuja jezyk ;/ bardzo zalezy mi na dobrej muzyce bo przyjezdni,zagraniczni goscie sa bardzo rozrywkowi,uwielbiaja tanczyc wiec chce zeby zapamietali to wesele i milo kojarzyli PL.

Gość TakaONA89
Ja proponuję zespół Karaluchy, zagrali u nas bardzo dobrze, mają świetny akcent , najlepiej jak się z nimi umówisz na jakąś ich próbę, albo może PM pozwolą Ci posłuchać ich na weselu. Oni są z Żywca, ale dojeżdżają. My płaciliśmy 5500 za jedną noc i ciężko u nich z terminami, nie wiem na kiedy potrzebujesz. My rezerwowaliśmy 1,5 roku wcześniej właśnie ten zespół, ale co się nie robi żeby mieć dobrą kapelę. Co do nich to są przeciwnikami disco polo i białego misia :)

Gość cbeeeeeebieees
jestem pod wrazeniem zespolu 'karaluchy'! 'travelling band' jest tez niczego sobie. czy ktos wie ile biora za wesele???

Gość cbeeeeeebieees
jestem pod wrazeniem zespolu 'karaluchy'! swieetnie graja! 'travelling band' jest tez niczego sobie, czy ktos wie ile u nich kosztuje wesele??

Gość w temacie NA WESELE
najlepiej jak sama zapytasz,zdaję sie że grają w którymś z pubów w W-wie. Rok temu za wesele /w 5 os składzie/ w Kamieniu /to koło Rucianego/ z saksofonistą i bębniarzem wzięli 5000 zł