kitka2kitka 0 Napisano Maj 21, 2013 Dziewczyny może wy mi poradzicie bo napisałam już na forum ciążowym to mnie na test ciążowy wysyłają w 12 dc ;) a ja się naprawdę martwię :( a mianowicie Dziewczyny błagam o radę bo zeświruję ....:o gina mam dopiero za 2 tyg. bo na urlopie siedzi a nie bardzo chcę zmieniać na innego bo ten mnie zna już od 5 lat ( były starania o dziecko ,ale z powodu nietolerancji przez mój organizm Luteiny ( mam skrajnie niski progesteron i każda kolejna ciąża samoistnie przelatuje przez mój organizm :( na szczęście mam już córę ( 9 lat ) ale do rzeczy : ostatnio miałam nie regularne cykle ( usłyszałam od ginki że nawet do 2 lat po odstawieniu luteiny cykle mogą się regulować ) przedostatnia @ była 31 dc a ostatnia @ pojawiła się w 26 dc zaczęła się 2 dniami plamienia potem było normalne krwawienie i nawet było trochę skrzepu i w sumie trwało krwawienie normalnie 7dc ( ostatni 6-7 dc był ciągnący brązowy śluz) w 8 i 9 dc był ciągnący przezroczysty na 10 cm prawie i było przytulanie z mężem w 11dc śluz jest już taki biały lekko żłótawy :( {co mnie martwi strasznie } jest bezwonny dalej ciągnie się strasznie i mam go bardzooooodużo normalnie muszę nosić wkładki bo jak bym jej nie miała to po chwili mam majtki w kroku mokre :( :o dzisiaj mam 12 dc i jest dokładnie tak samo :( dodam że nic mnie nie boli, nie swędzi , nie piecze ...:O mimo to lekko żółtawy kolor mnie bardzo martwi no i ta ilość jego :o dodam że nigdy tak nie miałam :o no i nie jestem jakąś małolatą podszywającą się tylko mam 36 lat ....Dziewczyny proszę napiszcie co o tym myślicie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja ja jjujr Napisano Maj 21, 2013 To z całą pewnością śluz płodny , pewnie już Ci się wszytko unormowało :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magda.doradca.abiofem 0 Napisano Maj 25, 2013 Nic by nie zaszkodziło, gdybyś w ramach wyjątku poszła do innego lekarza. Lepiej się przebadać niż zamartwiać do takiego stopnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach