Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katakummmmba

ile zjadlyscie dzis?

Polecane posty

Gość katakummmmba

Ja zjadłam: - owsianke Aktivia - jednego płatka "Maca" - dwie kromki chleba z serem, szynką, sałatką, pomidorem, ogórkiem, rzodkiewką - batonika zbozowego z malinam,i. To duzo?

Gość yy76 65 4 yu
moim zdaniem bardzo duzo ja zladlam pol talerzyka (malego) surowki aha, i nie odchudzam sie

Gość katakummmmba
oj no to chyba przesadziłam :/ Nie zjem kolacji za to :P Ale ja wstałam o 5:30, moze to tez ma jakis wpływ

Gość mmmmmmmmmmmnbvcxxa
Ja nieraz więcej jem i chudnę.

Gość bjhujyv
zjadłam dzisiaj... budyń ;s

Gość ludzielouytgfvbn
nie mozesz tak sie porownywac z innymi, jak ktos wstaje wczesnie, byc moze pracuje fizycznie, to wiadome, ze potrzebuje wiecej jedzenia. wazne, ze jesz zdrowo, nie zapychasz sie slodyczami od rana. Ja dzisiaj zjadlam tylko kanapke z pomidorem i derem, ale mam dzien wolny, wstalam o 9 i w ogole zbytnio si edzis nie przemeczam. Czasami mam takie dni, ze jestem nanogach od 5 i o 12 mam juz za soba sniadanie, drugie sniadanie i jakis cieply posilek, np zupe. Uwaza na te activie i i nne takie, to praktycznie sam cukier i chemia. popatrz na sklad

Gość katakummmmba
ludzielouytgfvbn w sumie racja, zalezy od pracy, czasu wstania itd. Ja mam pracę lekką biurową. Pierwsze śniadanie tzn aktixię i jednego płatka "maca" zjadłam o 9:30. O 12:00 zjadłam własnie tą kromkę składaną chleba i batonika. Nie odchudzam się ale też nie chce przytyc ;) Mam wyrzuty sumienia ale tak jak mówię- nie odchudzam się. Obiad bede mogla zjesc dopiero ok 18 bo dopiero o tej porze wroce do domu. WQiec do 18 nic juz, pozniej lekki obiad i kolacje sobie odpuszcze. Taki mam plan.

Gość Sandrulla
Ja zjadlam 2 kromki ciemnego chleba z maslem i 2 jajkami. I tez sie nie odchudzam...

Gość yy76 65 4 yu
Moim zdaniem niezdrowo. Zdrowo to mięso z warzywami, a tu jest w każdym posiłku pełno węgli. Nie boisz się, że utyjesz od tej diety??? Ja za to mało jem, wiem o tym :) Uważam, że owsianka jest o.k. - natomiast zamiast chleba mogłabyś sobie zrobić surówkę warzywną albo zjeść jogurt naturalny z owocem, a batonik w ogóle sobie podarować. Staram się zdrowo jeść, ale szczerze mówiąc tyle, co Ty, jem przez cały dzień :D

Gość katakummmmba
O to mi chodzi, żeby się dowiedziec czy duzo jem, dzięki dziewcyznby :) Postaram się teraz ograniczyć, koniec z takim jedzeniem. Zle sie teraz czuje, taka ociężała :/ Eh macie racje, przesadziłam :/

Gość pp oo pp oo
loda big milka z czekoladą, cztery kostki czekolady, kanapkę z serem i kanapkę jakimś mięskiem i parówkę. ale ja zaczęłam ćwiczyć/być aktywna fizycznie a boję się schudnąć...

Gość ada357
uwaga na margarynę: nie jest taka zdrowa jak się powszechnie uważa! masło jest zdrowsze, ja jem tylko masło i czuje się świetnie :) http://ksiazki.wp.pl/gid,15648588,page,4,tytul,Polak-przy-stole-czyli-jedzenie-ktorym-niszczymy-sobie-zdrowie-i-skracamy-zycie,galeria.html

Gość goptra
J jz duzo zjadlam od jutra dieta

Gość krakers33
Na śniadanie musli z kiwi i bananem i herbatką detoxującą Figury, a potem krupnik mojej mamy.

Gość szantik
do tej pory tak: 1/4 makreli wędzonej z kromka chleba kanapka z pomidorem 2 ciasteczka czekoladowe do kawy z cukrem 2 krokiety z kapusta i grzybami pol kubka barszczu czerwonego.

Gość vffdgthh
ja zjadłam dziś tak: jogurt z ziarnami kawa z mlekiem 3 kromki pieczywa z serem żółtym 3 gotowane kotlety z ryżem:)

Mało jecie, ja zjadłam na sniadanie 2tosty z serem i szynką, croissanta, później sushi,szarlotkę, na obiad steka wołowego z frytkami i surówką, przed chwila barszcz i 6 pierogów z kapustą i grzybami, a teraz jem lody i wafelki :D

do wszystkich wyżej: za mało jecie. Na razie macie motywację, ale na ile jej starczy? 2-3 tygodnie? a potem najecie się do nieprzytomności i efekt jojo gotowy. glodzenie się to nie dieta drogie panie....

Gość gość
jak narazie dwie kromki ciemnego chleba z pasztetem i pomidorem kawa z cukrem