Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saaaasssii21

zielone kupki ze sluzem

Polecane posty

Gość saaaasssii21

Witam. Prosze poradzcie co to moze byc. pediatra przyjmuje dopiero we czwartek a niepokoją mnie kupki mego rocznego synka. Od dwóch miesiecy synek jest na nan pro 2 ha i do czasu bylo wszystko ok .. Od piatku synek zaczal robic zielone kupki ze śluzem (kupki nie pienią się). Nie boli go brzuszek, normalnie zasypia i spi cala noc. jedynie martwia mnie te brzydkie kupy. Wczoraj zrobil ich nawet 4 tak jakby mial biegunke. Czasami robi pare dziennie a czasami tylko jedną.Dodam, ze mial/ma nietolerancje laktozy. Nie daje mu nic z nabialu. Policzki tez sa ok. Zauwazylam jedynie pare krostek porozrzucanych na ciele. Wyglądają jak potówki i nic po za tym. Tydzień temu dostał gorączki w nocy ale zbiłam ja i od tamtej pory jest ok . Co to moze byc? Moze jakas wirusowka? Prosze pomozcie. mieszkam z mezem rodzice daleko i nie wiem co mam zaradzic

A nie idą mu czasem ząbki? czasem takie kupki to zwiastun zębów.

Gość saaaasssii21
nie wiem nie zauwazylam raczej zadnego zgrubienia. Ale chodzi i ciagle mnie gryzie nie wiem czy z powodu zabkow czy dla zabawy albo zwrocenia na siebie uwagi . Nie moge go tego oduczyc. Ale nawet jak zabki to jest mozliwe zeby sluz byl w kupce?

moja mała miała takie kupki dwa tygodnie przed tym jak szły jej ząbki. u mojej przyjaciółki córka miała tak samo.

Gość saaaasssii21
nikt wiecej mi nie pomoze?

Gość saaaasssii21
aha a co w takim wypadku mam zrobic>?? podawac jej tylko cos od biegunki ?? tylko co