Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iup up up34

CZY REAGUJECIE KIEDY WIDZICIE, ZE KTOS BIJE DZIECKO?????????

Polecane posty

Gość iup up up34

Bylam ostatnio u lekarza, na poczeklani byla rowniez matka z 2 dziecmi- jakies6 lat i 3 latka. Przez czas 10 min 2x dala im klapsa w d**e, 1 x straszego wyciagnela za ucho, ciagle straszenie - nie rob tego bo dostaniesz itp. Juz nie moglam nerwowo wytrzymac. W necie znalazlam cos takiego to sie dzieje w Rosji, zaznaczam, ze to sa sieroty chyba w domu dziecka, straszne poplakalam sie 1 http://theync.com/static_html/nanny-beats-kid s-in-russian_media.html

Gość Eeerrr
Mnie cudze dzieci nie obchodza, no chyba, ze faktycznie bylyby okladane, to z pewnoscia bym zareagowala. Kazdy ma inne techniki wychowawcze...

Gość moje zdanie jest takie:
Jeśli dziecko zrobi coś naprawdę złego - albo coś o czym tysiąc razy mówiłam że nie wolno - dostanie przez tyłek. Nie jakieś wielkie lanie jak za moich dziecięcych czasów ale tak żeby na przyszłość wiedziała że nie wolno. Pamiętam jak raz wzięłam mamie z portfela 50 zł i oczywiście zgubiłam w szkole - dostałam tak że do dziś pamiętam żeby nie ruszać tego, co nie moje. Moje dziecko po tyłku dostanie jak się będzie należało - kiedy widzę jakie są te dzieci bezstresowo wychowywane to mnie mnie krew zalewa. Nie pozwolę żeby moja córka też była taką rozkapryszoną królewną której wszystko wolno.

Często jestem świadkiem ,kiedy dziecko dostaje po łapach czy tylku.Czasami to klapsem nazwac nie mozna,bo jest dany z taką silą,ze az powietrze świszczalo.Są to przylozenia za bardzo powazne przewinienia, i praktycznie niemal za pierdole,doslownie za byle co Za to ze jakis maluch wyrywa sie z reki rodzica i wybiega mi przed maske samochodu ,jak dostało klapa to nie reagowalam, ale pamietam w Tesco dziecko otrzymalo dwa udzerzenia (jedno w glowe ,drugie w twarz,to skonczylo sie interwencją ochrony ,z mojej strony rabanem Facet wzrostu Napoleona,chuderlak, zgniotlabym go jedną ręką