Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Haryyy

Czy Wy Polki wszystkie robicie tak samo?

Polecane posty

Gość Haryyy

Ale mnie dzisiaj pissed off!! moja zona z Polski.a Nie wiem, czy to u Was w Polsce jest taki zwyczaj, wsadzania do pralki wszystkich ubran,( be wzgledu na kolor) razem ze skorzanymi butami (SIC !) ??? To juz nie pierwszy i nie dwa raz, kiedy cos takiego mialo miejsce..A tlumaczylem jej 1000 razy, ze SAM bede pral ubrania i SAM prasowal. I co? Wszystkie moje nowe ubrania, bardzo drogie nadaja sie do smietnika, lacznie zbutami. Teraz nawet nie przecisne sie przz spodnie, bo sa skurczone i poplamione . Kto pieze bile z kolorowymi?? Moj zegarek rowniez zostal wyprany - nadaje sie do smietnik...Grrrr Dzisiaj mialem bardzo wazne business meeting, nawet nie mialem sie w co ubrac bo wszystkie ciuchy zostalu przez noc zniszczone, lacznie z butami.... i moim zegarkiem za 10.000 GBP Jak mnie to grrrrrrrr. p.s przepraszam za moj polski ale nie jestem polakiem i nie mieszkamy w EU.

Gość a u u iu
no co ty? Zegarek masz za 10 tysięcy a żone do sprzątania i prania gonisz? Polka ma leżeć i pachnieć.Do roboty znajdz pomoc domowa.

Gość Haryyy
" a żone do sprzątania i prania gonisz?" Wyraznie zostalo napisane, ze nie chce by mi prala i prasowala i ze 1000 razy jej to powtarzal.

Gość blockhead
nie, nie wszystkie. Wiekszosc jest rozgarneta i wie co z czym prac.

Gość dgfhjkl;'
buahahahahahhahah

Gość $ Terenia $
blockhead - Chyba świeżynka na forum, skoro łykasz jak pelikan wszystkie prowokacje? 😴

Gość blockhead
nie tereniu, jednak widze ze ciezko u ciebie w wylapywaniu ironii...