Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciepłe lato x roku

Wciąż Cię kocham

Polecane posty

Gość gość
Nie pisze, bo zebrał się na odwagę i zadzwonił do miłości sprzed lat. Ona czekała na niego przez ten cały czas, teraz żyją szczęśliwie w domku z widokiem na jezioro i las :-)

Gość gość
Szkoda, że nie ma kontynuacji...

Gość jesienna,deszczowa
Lata leca w sercu pustka,bylam ja ,byles ty....

Gość gość
nie dziwie sie ze nie pisze...:) po tym jak ta idiotka tu zaczela pisac i sp******iła wszystko chyba nikt nie powinien miec watpliwosci dlaczego........ i co sie napalacie skoro on napisal ze jej tu nie ma i chce sie tylko wyzalic... boze jakie spragnione milosci PORAŻKA jak dla mnie :)

Gość gość
nie dziwie sie ze nie pisze...:) po tym jak ta idiotka tu zaczela pisac i sp******iła wszystko chyba nikt nie powinien miec watpliwosci dlaczego........ i co sie napalacie skoro on napisal ze jej tu nie ma i chce sie tylko wyzalic... boze jakie spragnione milosci PORAŻKA jak dla mnie :)

Gość nljlkjk
odezwij się do niej, może ona by tego chciała, nic nie tracisz a możesz wiele zyskać

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkj
Hej jesenna ,deszczowa trzymaj sie ,,,,

Gość gościowa
"spragnione miłości"... A czemu nie? Czemu od razu porażka? Miłość jest niesamowitym uczuciem, motywujacym ludzi do pokonywania trudności, przestawiania wszystkiego w życiu, robienia rzeczy o które nawet nie można byłoby siebie podejrzewać. Miłość jest piękna i chyba tylko głazy jej nie pragną. Dla mnie to nie porażka, to naturalna potrzeba człowieka.

Gość panna ili
Dla mnie jesienna ,deszczowa to ma racjie w zyciu nigdy nic nie wiadomo...ja dwa miesiace temu nawet nie wiedzialam ze istnieje kafeteria wiec moze ta laska to wlasnie ona??kto wie?

Gość szklana kulka
wszystko ty tylko chemia mózgu i nie ma co tego rozkładać na czynniki pierwsze zwane miłością, zauroczeniem. wszystko powszednieje, wszystko się nudzi, wszystko to tylko chemia miedzyneuronalna, wszystko da się poskromić i opanować.

Gość panna ili
No tak masz racje ale ja chyba z tych romantyczek..chce wiezyc..?!!

Gość wciąż nie wierzę
no chyba że chodzi o miłość na kafe

Gość panna ili
A tam milosc na kafeeeeeeeeeee co tam..jest milosc wiesz gdzies jesttttttt

Gość ciepłe lato x roku
Witam was :) mam taka pracę że nie zawsze znajdę czas by tutaj wejść, nie myślałem ze temat spotka się z takim zainteresowaniem. Dziewczyna o której pisze, prowadzi specyficzny tryb zycia, nie lubi zmian więc nie sądzę by przesiadywała na forach.... woli poczytać książkę,pójść do kina czy do znajomych. Kolorowych snów.

Gość niebiesko
czy ty ,ciepłe lato ,napiszesz coś więcej. Zrozumiałam na razie, czytając wątek od początku,że zupełnie odebrało ci rozum:),że wciąż Ją kochasz,że uczucie się zaczęło latem:) x lat temu i że nadal trwa:). No i co dalej ,bo to niezwykłe tyle czasu trwać w zauroczeniu:) Czy chcesz nadal tak trwać,czy co:) Napisz,proszę,bo interesuje mnie ten temat.Motywacje innych ludzi i ich wybory są niezwykle inspirujące dla takich obserwatorów tematu,jak ja I czyjeś doświadczenia mogą wiele nam wyjaśnić i wiele nas nauczyć:) Życzę Ci ciepłe lato,żebyś osiągnął to, czego tak naprawdę w głębi serca chcesz.I napisz coś więcej w temacie"Wciąż Cię kocham":)

Gość panna ili
Wlasnie napisz cos wiecej jak to bylo i dlaczego nie jestescie razem..?

Gość gość
piekna piosenka.....

Gość moja miłość największa....
kochasz mnie?>

Gość fgbrythujtyhgr
kocham ale faceta

Gość gość
nie mogę usunąć tego tematu z ulubionych:O dlaczego?

Gość kolorowaaa6777
też wciąż kocham. Od miesiąca probuje sobie wmówić, że nie kocham, ale kocham. Mimo tego jak mnie zranił, to nie potrafie dopuścić do siebie tej myśli że już go nie dotknę i nie usłyszę. Ale mimo to, nie wrócę. Chyba zaczynam mieć depresję, często płaczę.Nie wiem co, kto i kiedy mi pomoże, ale niech to nastąpi szybko ...

Gość piękna lady ;)
za karę :) nie pozbedziesz sie mnie tak szybko :P

Gość gość
Od miesiąca? Spróbuj sobie wmawiać przez przy lata, że nie, nie , nie, nie mogę się myśleć, marzyć o nim, bo nie ten czas, bo za późno, bo karty dawno rozdane. Chyba nie mam takich zdolności wmawiania sobie przekonująco.:-(