Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość turkusowyszafir

Ciąża?

Polecane posty

Gość turkusowyszafir

Witam . Równe dwa tygodnie temu uprawiałam petting , ale było już do seksu blisko... Polegał on na ocieraniu penisa o moje wargi sromowe, wejscie do pochwy. Petting był 7( czyli 22 dzień mojego cyklu) maja, a od 11 do 20stego bolały mnie piersi jakby na okres, byłam zmęczona, rozdrażniona. Dzisiaj już 5 dzień spoznienia okresu, a jego ani widu ani slychu. Piersi nie bolą, zadnych objawow. Boję się, że mogliśmy wpaść bo obawiam się że miałam dni płodne. Penis mojego chłopaka zaczynał się dopiero zwilżać, ale wytrysk nastąpił długo po tym , już przy użyciu ręki, poza moimi miejscami intymnymi. One nie mialy kontaktu ze spermą. Podczas tego ocierania miałam tam bardzo mokro jak to zawsze jest i boję się, że na tym śluzie mogły wylądować plemniki z plynu wydobywajacego sie z penisa mojego chlopaka. Mozliwe zeby zaplodnily mnie z preejakulatu? Do tego pozniej po ocieraniu palce chlopaka buszowaly w pochwie.. Mogl nimi wniesc ten sluz z domniemanymi plemnikami?? pomozcie doswiadczeni ludzie, bo ja juz schizuje od 2 tygodni o ciazy. zawsze sadzilam ze do zaplodnienia trzeba penisa w pochwie i wytrysku, ale po tym co sie naczytalam to bardzo sie boje...

Gość turkusowyszafir
heeeeeeeelp

Gość jhghj
gratuluje bedziesz mama, ja tak wpadłam:)

Gość Anka19874
Możesz być w ciąży

Gość Monicccaa
bardzo prawdopodobnie ze cie zaplonil. ile masz lat? dacie sobie rade?