Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dominka00

Gdzie są faceci, którzy chcą czegoś więcej....

Polecane posty

Gość specyficzny
znajac dzisiejsze kobiety chyba zycie w pojedynke dla faceta to prawdziwy wybór !! raczej z przymusu niz z wyboru !

Gość Heniu
"Czy atrakcyjna kobieta ma wypisane na twarzy" przeleć mnie "" - no jest tu problem bo dziś atrakcyjna = seksowna, czyli perwersyjna cizia a najlepiej za fri. Jeśli chcesz czegoś więcej to nie możesz wyglądać jak pierwsza lepsza. Może powinnaś się starać być trochę mniej "atrakcyjna" by przyciągnąć facetów, którzy cenią sobie skromność i nieco dłuższy dystans? Inaczej zadepcze ich tłum "ruchaczy". Moja dziewczyna ma być atrakcyjna dla mnie a nie dla całego świata a mi strzelać focha ciągle. Niedawno gadałem nawet z taką - w sumie fajna ale nie zaprosiłem jej nigdzie bo z gołą d... lata. Po co mi ekshibicjonistka? Dobra dla jarania prawików ale nie dla mnie - albo dla klasycznego "ruchacza" jako ozdoba samochodu czy przedłużenie jego fujary. Myślenie babskie jest o kant. Chcesz takiego faceta a jednocześnie go nie chcesz, bo jeśli masz np. 20 adoratorów to ten co chce czegoś więcej ma być najlepszym z tych "ruchaczy"? Jeśli chcesz czegoś więcej to musisz też się postarać bo facet którego szukasz na pewno nie będzie stawał z "ruchaczami" do zawodów, bo to nie jego liga. Myślisz, że facet który chce czegoś więcej pójdzie na dyskotekę i ustawi się w kolejce do ciebie? Bo jak masz powodzenie to już pozamiatane w życiu? Myślenie włącz i wyobraźnię.

Heniu Sorry atrakcyjna nie znaczy wyzywająca i szukająca faceta na dyskach, bo to już troszkę nie dla mnie. Myślenie i wyobraźnie mam jak najbardziej włączone... nie każda atrakcyjna kobieta to latawica...

specyficzny to jakie to są cechy?? Bo niestety w was też nie można się doszukać niczego specjalnego....

Gość Heniu
"Sorry atrakcyjna nie znaczy wyzywająca" - zgadzam się ale dziś to prawdziwa rzadkość więc dopóki nie znam szczegółów, to uogólniam. Zresztą dzisiaj 90% nawet nie używa takich słów, od jakiś 15 lat nie słyszałem słowa "wyzywająca" - urodziłaś się w latach 70? A czy ten facet na którym się tak zawiodłaś był atrakcyjny? Miał powodzenie? Może problem masz taki jak ja - przyciągasz nieodpowiednich partnerów. Czasem tak po prostu jest i nie wiem, co można na to poradzić. Chcesz się podobać tym właściwym ale to zawsze jest możliwe a prawie nigdy proste i oczywiste.

Gość Heniu
Poprawka do ostatniego zdania: "to nie zawsze jest możliwe" miało być. Tak to jest jak się piwkuje po dniu roboczym w środku tygodnia :)

Heniu nie urodziłam się w latach 70 hihihihi, ale uzywam słowa wyzywająca, bo nie muszę być na siłę modna. To fakt może, być może lgnie do nas ten sam typ osób, a chciałoby się kogoś innego. Nie mogę powiedzieć, że mnie ostatni adorator skrzywdził, bo ja tak łatwo nie daję się wyprowadzić w pole. Jednak po ostatnich doświadczeniach z facetami, tylko to co napisałam w poście się nasuwa .