Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DOROTKA5858

pytanie????

Polecane posty

Gość DOROTKA5858

witam:) mam pytanie czy jesli bede biegac 5 razy w tyg po 40-60 min bede widziala efekty? Mam nadzieje ze w dwa miesiace beda efekty. jeszcze jedno czy po tym zmniejszy mi sie biust bo mam 80C :(:( i zniknie faldka tluszczu pod pepkiem i wyszczuple uda od wewnetrznej strony? jak ktos wie niech odpowie.

Gość mj,
witaj ja biegam od kwietnia codzinnie po ok 60 min czaem tez cwicze w domu schudlam z 65 na 58 jak na razie . akurat ja najwiecej chudne w biuscie rekach i lydkach;/ biust mialam A a terazto juz nic w sumie no ale wale byc chuda i plaska :D najgorzej jest z brzuchem i udami bo brzuch mi nie chce sie zmniejszyc a na udach zaczynaja sie robic miesnie i moze z 4 cm mi na razie ubylo:P ale biegam dalej - zobaczymy co z tego wyniknie

Ooooo, mam tak samo, biust, ręce i twarz bardzo mi schudły a brzuch i noggi, ledwie, ledwie... moje nogi wyglądają jak u rzymskiego piechura :( kurcze, nie tego się spodziewałam....

Gość mj,
ale nie masie co poddawac;p co prawda z moja dietka jest kiepsko moze dlatego nie chudne z ud i brzucha bo po kilku dniach nie jedzenia slodychy wrecz sie na nie zucam;p

a ja biegam co drugi dzien i w dwa mies chudlam okolo 5 kg :) i najwiecej widac na udach bo staly sie smuklejsze i jedrniejsze :) i brzusio :) i ja sie nie katuje bo biegalm tylko jak narazie 1.5 km :D

ja sobie pozwalam na słodycze raz w tygodniu, ale też nie opycham się słodkościami do nieprzytomności :) jem raz aż mnie zemdli i jestem szczęśliwa :) najgorzej jest przed okresem. Zachcianki mnie męczą strasznie i wtedy aż się trzęsę na widok czekolady :D

Gość Olcia Dubicka
Bieganie to dobry sposób na schudnięcie choć męczący i trzeba się temu poświęcić. Musisz tez dbać o jedzenie bo jeśli biegasz a będziesz się żywić pizzą to żadnych efektów nie będzie. biustu też raczej schudniesz bo organizm spala kalorię z całego ciała równomiernie więc i z biustu też. Ale to zależy od tego ile chcesz schudnąć bo jak około 5 kilogramów to nawet nie zauważysz różnicy na biuście. A jeśli chcesz je powiększyć to zacznij ćwiczyć mięśnie klatki piersiowej to mięśnie wypchną biust do przodu nawet i o 2-3 cm ale to trochę potrwa i musisz ćwiczyć systematycznie. A po tym cycki będą większe i bardziej odstające od klatki piersiowej. A co do samego odchudzania. Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;)