Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiona_49

problem z żołądkiem

Polecane posty

Gość fiona_49

Mam krępujący mnie problem. Otóż, nie wiem jak to opisać, ale po każdym posiłku mam straszne problemy żołądkowe. Tzn. efekt tzw. "jeżdżenia". Mam różne odgłosy. Często męczą mnie gazy. Nie jadam na mieście, bo boję się że będę musiała korzystać z wc, a wiadomo jak jest u nas. Z tego powodu nie spotykam się z nikim. Nie wyobrażam sobie uroczystej kolacji tylko we dwoje. Jest to dla mnie bardzo krępujące. Jak widzę osoby pałaszujące posiłki w knajpkach, czy w barach to im zazdroszczę. Może są jakieś sposoby aby sobie z tym poradzić.

najprawdopodobniej zespół jelita drażliwego, postać biegunkowa (może być też zaparciowa, lub mieszana). dietetyk, lekarz i psycholog.

Gość fiona_49
Może i racja. Jak się zdenerwuję, albo jak muszę gdzieś wyjść to pierwsze co, to muszę do kibelka, hi, hi.

osobiście nie widzę w tym nic zabawnego, za jakiś czas nie będzie mogła wyjść z łazienki przez cały dzień. zacznij się leczyć.

Gość Kirrka

Miłam problem z żolądkiem, po jedzeniu. Ale zaczełam pić kombuchę od brothers&sisters i szczerze mówiąc działa jak probiotyk. Bardzo smacznie i zdrowo!