Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kapeć w gębie

Zna się ktoś na numerologii? Pomocy!

Polecane posty

Gość spoko loko
Faktycznie masz [rzy kazdej 8 26 karmiczną.... To wtedt wrecz kłopoty finansowe mogą być, ale nie muszą. No lepsza czysta 8 bez tych obciazen karmicznych bo to nic dobrego:/ Sama mam karmiczną 13:/ Wziazki karmiczne maja to do siebie, ze gdy partnerzy przepracują jakas lekcje, naprawia jakies zaszłosci to się rozpada.(z reguły), kazdy idzie w swoja strone, mozna tego nie przepracowac i w przyszłym wcieleniu znowu się spotkacie, chyba ze mistrzowska ma sie liczbe z drogi zycia wtedy jestes starą duszą i przyszłego wcielenia nie ma. Chyba ze to milosc karmiczna ato inna para kaloszy ;P Zwiazek karmiczny moze byc z kolezanka, matką, ojcem, bratem, nauczycielem, szefem itp. Moze on tłumaczyc to, ze z kims źle Ci sie zyje, a z kimś wrecz swietnie sie dogadujesz.

Gość podaj pełną
Dzięki :* Ja korzystam z programu Szoda- rewelacyjny o tyle, ze sie na kolorowo wyświetla :)

Gość Kapeć w gębie
Mi się wydaje, że liczby mistrzowskie mogą mieć kilka (7? 9?) wcieleń. Ja mam tylko jedną liczbę mistrzowską. To osiągnięta w przeszłości doskonałość na jednej tylko płaszczyźnie. Nie wiem, czy związki karmiczne muszą się rozpaść. Możemy przecież mieć taki związek z rodzicami, a od tego trudno się odciąć. Czy ktoś jest w stanie coś powiedzieć o piramidzie Partnera? (2 z 11 - mamy przerąbane) 5 8 8 9 2 6 3 4 3 1

Gość podaj pełną
@ Spoko loko- powiedz, jak wlaśnie ma sie sprawa milości karmicznej? Bo czesto te miłości związkami karmicznymi nie są...

Gość Kapeć w gębie
A w tym programie Szoda są jakieś szczegóły tej piramidki numerologicznej?

Gość spoko loko
Milosc karmiczna jest miedzy kobieta a facetem, sa powiazani zwiazkiem karmicznym, ale to jest miłos karmiczna która aby sie spełnic musi pokonac iwle przeszkód. Ten kto zawinił tej milosci, ma ich wieccej do przezwyciezenia. Milosc karm, to taka niewyobrazalna tesknota, cierpienie, telepatia, no naprawde trudno to wytłumaczyc. Jestem pewna, ze sama ja przezywam. Pieknie o niej napisała stawarz, jej artykuł jest na necie. Przeczytasz i wszytsko bedziesz wiedziec.

Gość Kapeć w gębie
Spoko loko, a wiesz może coś o związku dwóch liczb mistrzowskich?

Gość spoko loko
Jesteli z drogi zycia masz liczbe mistrzowska oznacza to ze przyszłego wcielenia nie bedziesz miała. Nie chodi o liczbe mistrzowska w piramidzie ale o liczbe mistrzowska z daty urodzenia. Niektórzy zaliczaja tez 9 do starych dusz, Zwiazki karmiczne sa trudne, jak sie je przepracuje to albo sie rozstajesz albo macie juz spokojny zwiazek. Albo zostaje cos tam na przyszle wcielenie.

Gość podaj pełną
@ Spoko loko dziękuję :* Poszukam :) @ Kapeć, nie tam nie ma zadnego opisu. Ja ten program lubię, bo jest przejrzysty- liczby są w różnych kolorach, jestem wzrokowcem do kwadratu, dlatego mi łatwiej. Oblukałam Szarka- fajnie, że są opisy, które mozna podpiąć :)

Gość spoko loko
nie bardzo generalnie jest tak, ze mistrzem sie bywa a nie cały czas sie nim jest, a ciagle jestes wibracja podstawowa np. 2/11, 6/33 Bardzo rzadkie jest by non stop wibrowac jako mistrz. Jako wibracja mistrzowska na pewno jestes obdarzaona czyms wiecej niz "zwykły smiertelnik". Ja tez jestem mistrzowska:P

Gość Kapeć w gębie
Spoko Loko, raczej nie. Bo na przykład ktoś ma 44 z drogi życia, a realizuje się jako 8, to na pewno będzie miał przyszłe wcielenie... Poza tym realizacja 44 to realizacja tylko jednego potencjału, a gdzie pozostałe? Może ktoś wie, jak LM wpływają na związki?

Gość spoko loko
Nie ma za co:)

Gość Kapeć w gębie
No mi się chyba właśnie z lekka uaktywnia LM od czerwca 2012, a mojemu facetowi od stycznia-lutego 2013. Boję się :D

Gość Kapeć w gębie
podaj pełną - opisy w sensie rozbicie, co z czego jest (któraś z Was pytała z czego są te 8 w piramidzie)

Gość PISZ PISZ PISZ
no u mnie z ta 19 to by sie zgadzało... kurde, przerażające to jest A mozesz mi jeszcze piwedzieć w jakich sferach były te pozostałe dwie 19 poza drogą życia

Gość PISZ PISZ PISZ
co to znaczy liczba szczęśliwa 23/ szukam na necie, ale nie ma nic konkretnego tzn. ze to moja szczęsliwa liczba, czy ma to jakieś głębszy sens

Gość Kapeć w gębie
23 szczęście do ludzi, protekcja Jesteś liczbą mistrzowską

Gość Kapeć w gębie
To znaczy konkretnie 22 (zaraz mi łeb pęknie) Mamy tu dziś sabat liczb mistrzowskich w moim temacie? :D

Gość Kapeć w gębie
Nie masz 19 z drogi życia, musiałabyś być dwójką a nie czwórką

Gość Kapeć w gębie
4/22 masz z drogi życia...

Gość sccxsxs
czy ja tez moglabym prosic?? data ur 20 07 1984 i meza 27 11 1975!

Gość PISZ PISZ PISZ
tak wiem, ze droga życia to 22, ale kazałaś mi poczytać o liczbach karmicznych, bo miałam trzy 19, tylko nie wiem w jakich sferach te 3 19 były

w tym linku co podałem jest wszystko podane co czeka nas po smiercvi np wiara w zabobony jest grzechem czyli czeka was piekło

merkaba, czemu się z nich nabijasz? na swoją wersję mają tyle samo dowodów co Ty na swój sąd :D To po pierwsze, po drugie do piekła nie idzie się za grzechy, ale za to że nie byłeś wystarczająco naiwny żeby uwierzyć w Jezusa. Każdy grzesznik który się nawróci przed śmiercią ominie piekło. Każdy dobry człowiek który zaprzecza że Bóg istnieje tam pójdzie. Nie dość że wierzysz w coś nieprawdziwego to jeszcze amoralnego.

Gość Kapeć w gębie
sccxsxs - tutaj możesz (i inni którzy zapewne się pojawią) sobie sprawdzić. www.numer7.com Ja korzystam albo z programów albo liczę ręcznie, ale umiem określić tylko jaką liczbą kto jest. Nie umiem zinterpretować dokładnie. 1 Merkaba, moje duchy mi mówią, że kiedyś sam zajmowałeś się ezoteryką :D

Gość Amicorum
że się też wtrącę - skąd wychodzi połączenie karmiczne z daną osobą?

który się nawróci przed śmiercią ominie piekło. ale za to idzie do czysca gdzie cierpi tak samo jak w piekle tylko ma swiadomosc ze kiedys cierpienie sie skonczy i pujdzie do nieba a z piekła nie ma juz ucieczki nie duchy a demony a pisałem sam na tym foróm wielokrotnie ze sie zajmowałem tym

Gość Kapeć w gębie
Merkaba, nie wstyd Ci tak wierzyć w żydowską religię zamiast słowiańską rodzimą? :D

Myślenie, że data urodzenia determinuje nasz charakter jest żałosneeeeeeee!! Charakter człowieka nie zależy od daty urodzenia. Zależy od tysięcy czynników, światopoglądu, wpływów rodziny, bliższego i dalszego środowiska, pracy nad sobą, itd.